Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Aquest dissabte s'inicia el Cicle d'Animació Infantil per la tardor

dijous 18 octubre 2007

El proper 20 d'octubre s'iniciarà el Cicle d'Animació Infantil per la tardor del 2007. Aquest cicle està compost per espectacles de titelles adreçats, principalment, a la canalla, però també a tots els adults que vulguin assistir a la representació de tres obres divertides.

L'espectacle d'aquest dissabte es titula 'Contes d'ahir i d'avui' i anirà a càrrec de la companyia Titelles Babi. El seu argument és el següent: 'En Feliu, un titella molt espavilat, comença a explicar un conte, però es veu interromput per la presència d'un pintor que vol pintar un quadre davant del casteller. Tot i que en Feliu intenta fer-lo fora, el pintor hi insisteix i comença a pintar'. Aquesta obra es podrà veure al Centre Cívic de Salou, a les 18 hores.

Al mateix lloc i a la mateixa hora, i per idèntic preu (2 euros), s'oferirà a la ciutadania la segona activitat emmarcada dins del cicle d'animació infantil el dia 17 de novembre. En aquest cas, el grup teatral responsable serà la Companyia El Sidral i l'obra que serà interpretada es diu 'Nora i el conte perdut'. Aquesta història se situa en un petit país on la reina i el rei no s'entenen i té com a protagonista una nena que decideix llegir un conte i portar el seu avui al metge, tot i que això està prohibit.

L'últim espectacle organitzat duu per títol 'El cel de Mozart' i a diferència dels altres, està programat al Teatre Auditori de Salou (TAS), pel 15 de desembre. Els encarregats de portar-lo a l'escenari seran els membres de la companyia Microcosmos Teatre, que aproparan la figura del geni compositor i aquest cel a la terra que va intentar crear amb la seva música. En aquest cas, el preu de l'entrada serà de 3 euros.

Document Actions