Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Aquest diumenge Salou es mourà a ritme de sardana

dimecres 04 novembre 2009

L'Associació Sardanista Contrapunt d'Onades de Salou ha organitzat el XX Aplec de Sant Martí

Aquest cap de setmana Salou acollirà el XX Aplec de Sant Martí organitzat un any més l'Associació Sardanista Contrapunt d'Onades de Salou. L'aplec que tindrà lloc al Parc Municipal de Salou i que també tindrà un dinar de germanor, pretén mostrar i viure aquelles tradicions que formen la nostra identitat. Es per això que l'aplec fa acte de presència com a tradició catalana i salouenca, com a festa sardanista que fa viure la intimitat de la cultura del municipi agermanant-lo amb la resta de Catalunya.

L'alcalde de Salou, Pere Granados, ha explicat que: 'l'aplec és una diada a través de la qual Salou mostra el seu caràcter marcadament català i mediterrani; però la sardana representa també l'esperit popular de germanor, convivència i solidaritat, alhora que el tarannà acollidor i de braços oberts cap a altres pobles i ciutats'.

L'aplec estarà amenitzat per les cobles: Reus Jove, Mediterània i Sant Jordi Ciutat de Barcelona que amenitzaran la vetllada. Els actes començaran a 2/4 d'11 del matí i continuaran a 2/4 de 5 de la tarda interpretant temes tan variats com: un gran aplec, alimara, germans de sang, lligams d'amistat, 50 anys de festa, sis de set, un català a Lió, entre molts altres temes.

Document Actions