Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Aquest diumenge Salou es mourà a ritme de sardana

L’Associació Sardanista Contrapunt d’Onades de Salou ha organitzat el XXI Aplec de Sant Martí

divendres 05 novembre 2010

Aquest cap de setmana Salou acollirà el XXI Aplec de Sant Martí organitzat un any més per l’Associació Sardanista Contrapunt d’Onades de Salou. L’aplec que tindrà lloc a la plaça del Centre Cívic de Salou - Ajuntament i que també tindrà un dinar de germanor, pretén mostrar i viure aquelles tradicions que formen la nostra identitat. Es per això que l’aplec fa acte de presència com a tradició catalana i salouenca, com a festa sardanista que fa viure la intimitat de la cultura  del municipi agermanant-lo amb la resta de Catalunya.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha explicat que: “l’aplec és una diada a través de la qual Salou mostra el seu caràcter marcadament català i mediterrani; però la sardana representa també l’esperit popular de germanor, convivència i solidaritat, alhora que el tarannà acollidor i de braços oberts cap a altres pobles i ciutats”.

L’aplec estarà amenitzat per les cobles: Reus Jove, Mediterània i Sant Jordi Ciutat de Barcelona que amenitzaran la vetllada.  Els actes començaran a 2/4 d’11 del matí i continuaran a 2/4 de 5 de la tarda interpretant temes tan variats com: un gran aplec, germans de sang, Salou ciutat pubilla, un gran aplec, entre molts altres temes. El preu del dinar de germanor es de 15€ per persona i per fer la reserva dels tiquets podeu trucar al 977 352 312.

Document Actions