Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Aquest diumenge, Sarsuela de Chapí al TAS

El dissabte també tindrà lloc l’espectacle infantil ‘La veritable història dels tres porquets’

dimarts 05 abril 2011

El proper diumenge 10 d’abril a les 20 hores al Teatre Auditori de Salou tindrà lloc l’espectacle de Sarsuela ‘La Revoltosa y fin de fiestas’ que vol ser un homenatge a Chapí, conegut compositor d’aquet gènere musical.  L’entrada es pot adquirir a la oficina de Cultura de l’Ajuntament de Salou i a través del Servi Caixa per 25 euros. Pels  majors de 65 anys empadronats al Municipi hi haurà un passi per només 5 euros que s’hauran de recollir exclusivament a les oficines del TAS. Els Aquesta obra juntament amb ‘la verbena de la Paloma’ com una de les obres més destacades del gènere ‘chico’.

La música és la protagonista d’aquesta representació de Ruperto Chapin que crea una veritable obra simfònica i popular que captiva des de les primeres notes del seu preludi. Aquesta Sarsuela vol reflectir l’ambient costumista de la època i estarà interpretada per 22 cors, 28 músics de l’Orquestra Chapí de Villena, les parelles de ball i els solistes Juan Carlos Barona, Mamen Godoy, Asunción Fernández i Lauren Morales.  Es tracta d’un espectacle impulsat des de la Regidoria de Cultura i Festes dintre de la Programació del TAS 2011.

Espectacle del Club Xic's

D’altra banda, aquest cap de setmana els més petits també podran gaudir de l’espectacle infantil ‘La Veritable Història del tres porquets’ que tindrà lloc el dissabte a les 18 hores al Teatre Auditori de Salou. L’entrada serà de tres euros pel públic en general i de dos euros pels nens que tinguin el Carnet Xic’s.  Es tracta d’un espectacle amb ninots  que explica el clàssic dels tres porquets però amb unes petites variacions que els més menuts  descobriran i que els permetran aprendre les primeres paraules en una llengua , cantar cançons i ballar. La regidora d’Infància i Joventut ha explicat que “és tracta del primer espectacle del cicle infantil impulsat pel Club Xic’s” i ha afegit que “està pensat específicament per fer gaudir a tota la família per això creiem que tindrà una bona acollida”.

 

Document Actions