Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Aquest divendres finalitza el termini de presentacions de candidatures pels Guardons de la Nit Empresarial 2015

dilluns 09 març 2015

Enguany es durà a terme el mes de març a Salou, al Saló de convencions de PortAventura Centre, el  divendres 27 de març.

 

Com cada any, CEPTA organitza la Nit Empresarial 2015, que enguany es durà a terme el mes de març a Salou, al Saló de convencions de PortAventura Centre, el pròxim divendres 27 de març.

Com en anys anteriors, la trobada empresarial de les comarques de Tarragona acollirà l’entrega dels Guardons CEPTA i reconeixements a empreses i entitats, un acte que posa de relleu la bona tasca d’aquelles organitzacions que durant el darrer any han tingut un paper destacat en la vida econòmica de les nostres comarques i que enguany compten amb el suport de l’Ajuntament de Salou.


A l’espera que es coneguin tots els detalls d’aquest acte, les empreses que ho desitgin ja poden preparar la candidatura per optar al guardó que s’adapti més a la seva tasca. Com cada any, CEPTA vol posar en relleu la bona feina que moltes de les empreses duen a terme durant el dia a dia i, com en ocasions precedents, la Nit Empresarial 2015 serà un bon punt de trobada per premiar la bona feina de les nostres organitzacions i associacions.
Enguany, el límit de presentació de candidatures es tanca aquest divendres, 13 de març.

Durant aquesta setmana, l’organització de la Nit Empresarial encara rebrà totes les  candidatures d'aquelles empreses que vulguin optar a algun dels guardons que s'entregaran aquest acte.

Com sempre, l'organització de la Nit Empresarial està oberta a incloure en les categories que presentarà enguany la Nit Empresarial a totes aquelles empreses que els nostres associats creguin que han tingut un paper destacat en la vida econòmica de les comarques
tarragonines. CEPTA us anima a presentar-vos i a recomanar totes aquelles empreses que cregueu que són mereixedores de rebre un dels nostres guardons.

Document Actions