Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Aquest divendres ha començat la distribució de les targetes de zona blava de Salou

divendres 14 març 2008

L'Ajuntament de Salou ha començat a distribuir a partir d'aquest divendres, les targetes de 150 hores gratuïtes per a les zones blaves de Salou. Aquestes targetes són exclusives per a tots aquells que tenen el seu vehicle donat d'alta al municipi i, per tant, paguen a Salou l'Impost de Vehicles de Tracció Mecànica (IVTM).

Les previsions municipals són que enguany es reparteixin unes 6.000 targetes, nombre similar al que es va distribuir l'any passat. Aquest nombre és inferior al del total de vilatans que pagaran l'impost de circulació ja que a Salou hi ha uns 10.000 vehicles que són susceptibles d'aconseguir aquest privilegi. En aquest sentit cal recordar que els vehicles que poden acollir-se a aquesta mesura són turismes o furgonetes de fins a 3.500 quilos.

Cal destacar que la Zona Blava de Salou estarà integrada per 1.115 places que comencen a ser operatives a partir d'aquest divendres i durant el període de les vacances de Setmana Santa, concretament entre el 14 i el 30 de març. Posterioment, el període de pagament per estacionar a aquestes àrees, es reemprendrà el dia 1 de juny i es perllongarà fins el 30 de setembre en el mateix horari que a Setmana Santa (de 10 a 14 hores i de 17 a 22 hores, de dilluns a diumenge).

La tarifa mínima d'enguany de la Zona Blava és de 0,30 euros pels primers 15 minuts. La tarifa màxima és per les dues hores, a un preu de 2 euros. De forma experimental, enguany l'Ajuntament ha inclòs una petita part del carrers Barcelona i Via Augusta com a zones blaves. També s'ha inclòs el carrer Vendrell, per tal de potenciar i allargar l'eix comercial que és el carrer Carles Buigas. En aquest sentit, si aquestes zones experimentals no donen els resultats esperats, l'any 2009, amb la revisió de la concessió, desapareixerien.

Enguany, Zona Verda

Enguany, com a novetat, l'Ajuntament ha habilitat també un seguit d'espais catalogats com Zona Verda, amb una capacitat per a unes 400 places. Aquesta nova zona, s'ubica a diferents espais que ara eren solars d'aparcament lliure. Es tracta de solars al costat dels hotels Holiday Cye i Regente, a la Duana, i als carrers Carles Buigas i a Pompeu Fabra. El preu d'estacionament és inferior al de la zona blava i les tarifes van des d'1euro per hora als 14 euros per les 24 hores.

Document Actions