Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Arranca la segona edició del Salou Actiu que compta amb més de 450 inscripcions

Avui comencen la gran majoria de tallers i cursets que tindran una durada de 3 mesos

dilluns 18 gener 2010

La Regidoria de Cultura i Festes i la Regidoria d’Infància i Joventut de l’Ajuntament de Salou han organitzat nous cursos corresponents al Salou Actiu, un segon trimestre  que es desenvoluparà entre els mesos de gener, febrer i març. El motiu es continuar amb la gran acceptació que va tenir el projecte en la primera edició. La Regidora d’Infància i Joventut, Júlia Gómez, ha explicat que: “volem oferir una sèrie de cursets i tallers que des de la ciutadania se’ns ha demanat per tal de formar als salouencs amb un mínim cost i que s’han vist desbordats en el primer trimestre”.

En aquesta nova edició, Salou Actiu Hivern 2010, s’han inscrit més de 450 persones de totes les edats. Avui dilluns dia 18 de gener i durant tota la setmana anirant començant la gran majoria de tallers i cursets que tindran una durada aproximada de 3 mesos. Entre els tallers més sol·licitats cal destacar tots els relacionats amb el món de la informàtica com són: la iniciació a windows, iniciació als programes d’office i iniciació a internet, i el taller d’herbes remeieres que van ser els primers en que van veure exhaurides les seves  places. La Regidora de Cultura i Festes, Isabel Aguilera, ha explicat que: “degut a la gran demanda ens estem plantejant de doblar algun dels tallers i cursets per tal d’absorbir  la gran demanda que han tingut”.

Uns altres cursets que s’han ofertat per primer cop en aquesta edició i que han tingut una gran acollida entre els salouencs han estat: la iniciació a la fotografia digital, el taller de restauració de mobles i el taller de cura de bonsais. Un any més l’Antena del Coneixement de la URV de Salou també ha volgut estar-hi present amb tot un seguit de tallers i monogràfics com el va de contes per als més petits de la casa.

Recordar que encara queden places als tallers i cursets de DJ’s, producció de música electrònica, disseny gràfic, el va de contes, ball d’envelat, la sortida al zoo de Barcelona entre alguns d’altres. Totes aquelles persones que vulguin apuntar-s’hi o demanar informació sobre algun dels cursets o tallers poden fer-ho a les oficines del departament de Cultura i Festes. A més l’oficina posa a disposició del públic una bústia on podeu dir la vostra sobre cursos i tallers que us agradarien fer en una propera edició del Salou Actiu.

Document Actions