Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Arrenca amb força la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura de Salou 2011

Centenars d'estudiants del municipi han fet avui una pedalada pel municipi

dijous 22 setembre 2011

Les regidories de Seguretat Ciutadana, Protecció Civil i Mobilitat; Ensenyament i infància; Salut Pública i Qualitat Ambiental; Esports, Joventut i Lleure han iniciat avui de manera conjunta una campanya per oferir a la ciutadania una sèrie d’activitats que s'engloben dins la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que es desenvoluparà fins el proper dijous 29 de setembre.

Des dels diversos departaments implicats s’ha treballat de valent per organitzar aquesta Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura , que, a més compta amb la col·laboració del Club Excursionista Salouenc, el Centre d’Assistència Primària de Salou, la BTT Salou i l’Empresa d’Autocars Plana.

Avui mateix han tingut lloc un parell d'activitats; la que han dut a terme el grup 'Anem a Caminar' i la que han protagonitzat diversos escolars de 5è de primària dels centres Elisabeth, Voramar i Salou. I que es repetiran al llarg de la setmana vinent amb diferents cursos i escoles a més de la Caminada Verda, pel Camí de Ronda, on també es pretén ressaltar el valor de la sostenibilitat de caminar com una activitat de respecte i protecció del medi.

Altres activitats que es duran a terme sé centraran aquest cap de setmana amb la caminada que protagonitzaran els membres del Club Excursionista Salou el diumenge des de les 9:30 a les 12:15h amb un recorregut que surt de la Plaça de la Pau.

Per la seva part, l’Empresa d’Autocars Plana, els dies 22, 23 i del 26 al 29 de setembre, de 9 a 14h i de 15 a 20 hores, comptarà amb un punt d’informació situat a la Via Roma ( davant del Mercat) on s’informarà dels diferents tipus de targes de l’ATM per desplaçar-se per tot el Camp de Tarragona, la finalitat és informar als ciutadans i ciutadanes dels horaris, línies i parades del municipi.

El dia 29, a les 9:30h, regidors del nostre Ajuntament de Salou, es desplaçaran des d’aquest ajuntament fins a l’Ajuntament de Tarragona amb tres mitjans de transport diferents: cotxe, tren i autobús. Al final del trajecte s’avaluarà el millor transport a utilitzar.

La Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura de Salou 2011, vol conscienciar de la importància del canvi d’hàbits en el mitjà de transport a les escoles de Salou i per això, els alumnes durant aquesta setmana complimentaran un qüestionari sobre el transport utilitzat per anar a l’escola. Els nens i nenes que utilitzin un mitjà de transport sostenible seran recompensats amb el “Carnet de Mobilitat Sostenible” personalitzat. A més des de l’Àrea de Mobilitat i amb la col·laboració de la Policia Local es donarà classes de tutoria als diversos instituts. Amb el títol “Parlem de Mobilitat” es vol fer xerrades informatives a alumnes de 2n, 3r i 4t d’ESO on s’ompliran enquestes sobre mobilitat i aspectes relacionats i on també es tractarà i reflexionarà sobre els objectius de la Setmana de la Mobilitat 2011.

Galeria d'imatges

Setmana_Mobilitat_I.JPG
Setmana_Mobilitat_III.JPG
Setmana_MObilitat_II.JPG
Setmana_Mobilitat_I.JPG
Setmana_MObilitat_II.JPG
Setmana_Mobilitat_III.JPG

Document Actions