Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Arrenca l’Escola Esportiva d’Estiu 2013 amb rècord d’inscrits

L’escola ha començat amb més de 100 infants inscrits que realitzen activitats lúdiques i educatives a les instal•lacions municipals

dimarts 02 juliol 2013

Aquesta setmana ha començat l’escola d’estiu amb un record de participació. En total, 102 nens estan assistint a les activitats propostes des de la regidoria d’Esports per aquest estiu 2013. L’escola té lloc des del dia 1 de juliol al 30 d’agost. En aquesta proposta, hi ha dos opcions. La primera adreçada a nens des de P3 a 4rt de Primària on els infants podran realitzar jocs, treball psicomotriu, coordinació motora, piscina i l’Escola Esportiva Multijoc adreçada als nascuts entre els anys 1998 i 2002 on poden realitzar jocs tradicionals, piscina, activitats a l’aire lliure. En l’àrea de Multijocs, hi ha, de moment, 20 nens/es inscrits.

L’Escola Esportiva d’Estiu 2013 també contempla el servei de menjador i recollida des de les 13.00 hores fins les 16.00 hores. D’altra banda, la zona esportiva de platja estarà accessible de l’1 de juliol  al 8 de setembre a la Platja de Llevant. En aquesta àrea lúdica, es pot practicar Bàsquest, Voleibol, pales, Futbol-platja, Badminton, classes d’aeròbic o gimnàstica. El punt d’informació i inscripció serà la recepció de la Piscina Municipal i encara es poden realitzar inscripcions per les properes setmanes.

Galeria d'imatges

DSC00712.JPG
DSC00712.JPG

Document Actions