Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Arrenca la tercera edició del Salou Actiu amb gran diversitat d’activitats

A partir del dia 10 i fins al 13 de gener comencen les inscripcions als tallers i cursets d’aquesta edició d’hivern

dimarts 04 gener 2011

La Regidoria de Cultura i Festes i la Regidoria d’Infància i Joventut de l’Ajuntament de Salou han organitzat nous cursos corresponents al Salou Actiu, un segon trimestre  que es desenvoluparà entre els mesos de gener, febrer i març.  Es tracta d’un programa complert on es consoliden activitats d’anys anteriors donada  la gran acceptació que van tenir en l’edició anterior i es presenten de noves com una visita en família basada en el llibre ‘La Petita Història de Salou’ o un curs per promoure la tinença responsable d’animals de companyia.

La Regidora d’Infància i Joventut, Júlia Gómez, ha explicat que: “volem oferir una sèrie de cursets i tallers que des de la ciutadania se’ns ha demanat per tal de formar als salouencs amb un mínim cost i que s’han vist desbordats en el primer trimestre”.

En aquesta nova edició, Salou Actiu Hivern 2011, es preveu que s’inscriguin més de 400 persones de totes les edats. Des del dia 10 de gener i fins el dia 13 de gener s’obrirà el període d’inscripcions. Entre els tallers que s’oferiran en aquesta edició trobem: la iniciació a Windows, iniciació als programes d’office i iniciació a internet.  Destaquen també els tallers de Fotografia Digital per càmera compacta i càmera Reflex Digital.

Des del Club Xic’s es promou el curs  ‘Coneix millor el teu gos i tingues-ne cura’ per promoure la tinença responsable vers els animals de companyia o la Visita a Salou a partir del llibre ‘La Petita Història de Salou’ de la mà de l’escriptor d’aquesta obra Josep Maria Plana Roca, on es descobriran els secrets de la ciutat. També es farà el Cicle de Cinema al TAS amb pel·lícules com ‘Bob Esponja’. També hi haurà tallers de caràcter més lúdic com ‘Cuida’t’ per apendre a fer cures facials bàsiques, automanicura o cursos per aprendre a fer còctels

La Regidora de Cultura i Festes, Isabel Aguilera, ha explicat que: “degut a la gran demanda en les edicions anteriors hem treballat per oferir els cursos i tallers que van tenir una major acollida en les edicions anteriors així com de nous per tal d’ampliar l’oferta”. 

Un any més l’Antena del Coneixement de la URV de Salou també ha volgut estar-hi present amb tot un seguit de tallers i monogràfics com el curs d’accés a l’art III, el taller d’herbes remeieres IV, o les aules d’extensió universitària.

Totes aquelles persones que vulguin apuntar-s’hi o demanar informació sobre algun dels cursets o tallers poden fer-ho a les oficines del departament de Cultura i Festes o al telèfon 977309207. A més l’oficina posa a disposició del públic una bústia on podeu dir la vostra sobre cursos i tallers que us agradarien fer en una propera edició del Salou Actiu.

Fitxers adjunts

Document Actions