Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Arriba a Salou el SAPIENS ZAPPING SHOW, un concurs pels joves del municipi

dimecres 04 febrer 2015

Tindrà lloc demà dijous 5 de febrer a la nova carpa, a partir de les set de la tarda

Es muntarà un plató televisiu per donar cabuda als diferents equips participants

 

La màgia dels programes d’entreteniment cultural típics de la televisió es presenten a Salou per divertir i entretenir als joves del municipi. La regidoria de Joventut de l’Ajuntament ha posat en marxa per primer any aquesta aposta per divertir als joves en un concurs on es mesuraran els coneixements de cada equip.

Així, la Nova Carpa, l’espai que dona cabuda a les activitats juvenils de la festa major, es convertirà demà dijous a partir de les set en un plató televisiu en el que diversos concursants participaran en proves de caire cultural, artístic, habilitat, etc.

El concurs comptarà amb uns capitans a l’escenari que lideraran als seus respectius equips situats per grups a la carpa. A més, aquest comptarà amb un “googler” que l’ajudarà a cercar respostes, un “esportista” que s’exercitarà constantment per sumar punts, un “patidor” sobre el qual es penalitzaran de forma còmica els errors i una afició entre el públic que donarà suport i ajudarà en les respostes.

La regidora de l’àrea, Julia Gómez, ha explicat que es tracta d’una nova aposta d’entreteniment a través del qual es pot generar coneixement i altres sinergies positives.

En definitiva, entre tot l’equip i de forma cooperativa, els joves hauran d’anar endevinant les preguntes i superant els reptes que se’ls planteja. D’aquesta manera aniran superant fases per tal d’assolir un premi econòmic que s’haurà de destinar a gaudir en grup, ja sigui per finançar part del viatge de final de curs, o una escapada de classe, etc.

Tot el concurs serà dinamitzat per Jordi Llopart, un showman que ha portat aquest format per diversos punts de tot el país. A més per complementar la vetllada, tots els joves que s’acostin a la carpa podran berenar pizza de forma gratuïta. 

Després, a partir de les 23h, a la mateixa carpa, s’ha muntat una sessió ‘Essential DJ’s Night’, on els DJ’s locals punxaran música.

Galeria d'imatges

concursjoventut.jpg

Document Actions