Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Arriba el 1er Trofeu de Tennis ‘Obert Ciutat de Salou’

Avui s’ha presentat aquest torneig que es celebrarà al municipi els dies 16,17,18 i 19 de maig i el segon trofeu de pàdel ‘In memoriam Alberto Rodríguez’ que es realitzarà el 4 i 5 de maig

dilluns 22 abril 2013

El Club de Tennis Salou, amb el suport de l’Ajuntament de Salou i el Patronat de Turisme, organitzaran els propers dies 16,17,18 i 19 de maig el Primer Trofeu ‘Obert Ciutat de Salou’ per les categories masculina i femenina absoluta. Durant la roda de premsa celebrada avui, també s’ha presentat la segona edició del Trofeu de pàdel ‘In memoriam Alberto Rodríguez’ que va tenir una bona acollida durant el 2012. La Delegació territorial de la Secretaria General de l’esport també ha volgut estar present en aquesta roda de premsa, recolzant aquest campionat. 


El regidor d’esports, Felip Ortiz, ha reconegut la feina desenvolupada pel Club de Tennis Salou i ha reiterat que “sabem que s’està fent una molt bona feina des del Club i no puc més que reconèixer l’esforç per tirar endavant aquestes competicions que treballen per fer créixer l’esport a la nostra ciutat” i ha afegit que "l'administració vol ajudar en tot el que estigui a la seva ma a les entitats esportives".


El director esportiu Club Tennis Fèlix Riba, ha explicat, que “seran proves obertes a tothom que vulgui participar, la condició més important seran les ganes” i ha afegit que el Club està molt satisfet de “impulsar aquest Primer Trofeu i contribuir a ser un motor d’activitat per la ciutat”.  En aquesta línia, el President del Club Tennis Salou Xavier Tomas ha assegurat que ‘ el club està canviant i millorant i la prova són les iniciatives que estem desenvolupant, i que a més, impliquen una gran projecció pel club”.

Per la seva banda, el president de la Delegació a Tarragona de  la Federació catalana de Tennis, Pere Lluís Bergadà  ha volgut remarcar que “actualment la situació dels clubs no passa per moments fàcils, i per això volem recolzar iniciatives com les que impulsa el Club de Tennis Salou” i “intentarem moure al màxim aquest torneig per tal de que sigui un èxit absolut i s’inscriguin molts esportistes”.

Les inscripcions de les persones interessades en participar podran fer-se a través de la pàgina web del club www.tennissalou.com

Document Actions