Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Arriba el Sant Jordi 2011 amb tallers, danses i espectacles per tota la família

El dissabte 23 d’abril arribarà amb un programa ple d’activitats adreçades a totes les edats per tal que tothom pugui gaudir d’un dia festiu i lúdic a la vegada que els interessats compren el llibre i la rosa.

dilluns 18 abril 2011

A partir de les 9 del matí i durant tot el dia, hi haurà un estand a càrrec del Club Xic’s de Salou on els nens i nenes es familiaritzaran amb el Club i podran realitzar diversos. En concret, de 10 a 11.30 hores tindrà lloc un Taller de manualitats ‘confecció de punts  de llibre’, aquesta activitat organitza la regidoria de Joventut i Infància  i el Club Xic’s.

A les 12 hores, arribarà l’espectacle infantil ‘Danses de Sant Jordi” per tal que els infants puguin gaudir  cantant i ballant al ritme de la música. Més tard, a les 17 hores, hi haurà una actuació de la colla castellera la Global de Salou i la colla Castellera convidada de Catelldefels.

A la mateixa hora,  tindrà lloc un taller de manualitats de “confecció de roses de plastilina”.  A les 18.00 hores tindrà lloc l’actuació dels elements festius de Salou como La Mulassa, el Ball de Nans o El Ball de Bastons i Gegants de Salou per donar pas a les 19.00 hores a “L’increïble història de Sant Jordi” a càrrec de l’Associació Salou Teatre Grup Okupa.

Els salouencs i visitants d’aquests dies podran gaudir de la tradició del llibre i de la rosa així com de tot l’ambient lúdic i festiu que es veurà pels carrers de la ciutat.

 

 

Més diversió amb el ‘El Petit Príncep’

Fora ja del Dia de Sant Jordi, el dissabte dia 30 d’abril, tindrà lloc la Festa del Conte a la Biblioteca Municipal de Salou i es farà la lectura dedicada als 68 anys de ‘El Petit Príncep’. A les 11 tindran lloc tallers, jocs, aquarel•les, música i escriptura al voltant dels personatges  d’aquest conte.  A les 12 hores, es presentarà un espectacle per tota la família basat en titelles, ombres i música que versiona el conte d’Antonie de Saint Exupéry, ‘El planeta b612’ un clàssic de la literatura infantil que enamorarà també als grans.

Fitxers adjunts

Document Actions