Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Arriba l’Espai Xic’s al parc de Nadal amb variades propostes i activitats infantils

Els nens i joves de Salou podran gaudir de les vacances de Nadal a l’Espai Xic’S, el Parc de Nadal del municipi des del 27 de desembre fins el 5 de gener

dimecres 18 desembre 2013

Els nens i joves de Salou podran realitzar nombroses activitats lúdiques durant aquestes festes a la nova edició de l’Espai Xic’s; el parc de Nadal que organitza la regidoria d’Infància i que aglutina les principals activitats al pavelló municipal d’esports.  Fa setmanes que la regidoria programa i coordina totes els activitats per tal de que els infants i famílies que s’apropin a l’Espai Xic’s durant les vacances escolars de final d’any gaudeixin  La regidora d’Infància Júlia Gómez ha explicat que “realitzem un gran esforç per millorar cada any i incorporar novetats de sorprenguin als més petits i per que, en realitat, tota les famílies gaudeixin de les activitats que proposem per compartir en aquestes dates tan especials”.
Aquesta edició del parc mantindrà les seves dates del 27 de desembre al 5 de gener, tenint en compte que el dia 1 sencer i el dia 5 per la tarda el parc romandrà tancat.  
Com a novetats, hi ha la reubicació de les atraccions en l’espai del parc, més tallers per als més petits i una nova imatge més moderna. L’interior del parc estarà més adreçat a realitzar activitats per infants mentre que la part externa serà més adaptada a la gent jove. . El Parc ha ampliat la seva oferta d’activitats per la franja d’edat més jove. Enguany, també s’han renovat tots els inflables i a la meitat del parc seran canviats per uns altres per tal que hi hagi més oferta i més atractiva. Com a novetat, el dia 30 de desembre hi harà el DIA RODAPARC, comprant les entrades per als dies 27, 28 o 29 els nens podran visitar els parcs de Vila-Seca i Cambrils. 
Es tornaran a repetir  el circuit de karts al carrer Advocat Gallego, la tornada de la tirolina al Parc, una nova atracció tipus show a l’exterior. També hi haurà Seg Way, llits elàstics, trenet o quads.  El parc restarà obert de les 10 a les 13 hores i de les 16 a les 20 i, com sempre, els socis del Club Xic’s tenen descomptes a les activitats infantils a més de poder aconseguir abonaments per a tots els dies.
Enguany el parc comptarà també amb una trentena de voluntaris joves del municipi que donaran recolzament en la confecció de l’Espai Xic’S, un model de participació jove que es porta duent a terme des de fa 4 anys i que està donant molts bons resultats gràcies a la implicació i dedicació del joves.  A més el parc compta amb la col•laboració de diverses entitats com la policia local, els mossos d’esquadra, el grup esplai, l’associació d’scalextric Slot Salou, entre moltes altres.  
 
 
El parc mantindrà els mateixos preus que l’any passat:
• Abonaments normals: 18€ / Abonaments Club Xic’s: 15€
• Entrades normals: 5€ / Entrades Club Xic’s: 3€

Fitxers adjunts

Document Actions