Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Arriba l’espectacle Santi Millán LIVE aquest dissabte a Salou

Es tracta d’un 'show' musical on l’actor mostra la seva cara més divertida i irreverent sobre un escenari

dimarts 08 gener 2013

El proper dissabte, a les 22:30 hores, arriba al Teatre Auditori de Salou el show musical Santi Millán Live on el popular showman mostra també la seva sorprenent faceta com a cantant.  Es tracta d’un  espectacle on l’actor mostra la seva cara  més divertida i irreverent sobre un escenari amb l’afegit de descobrir la seva vessant més musical.
Santi Millan Live és una comèdia plena d’interacció amb el públic, números musicals espectaculars, bon humor i la incisió característica i personal de Santi Millan.

L’espectacle s'inicia com un macro concert espectacular, que després del primer acte es desmunta, al més pur estil del Santi Millán que va interpretar en espectacles com "Cómeme el coco negre" a La Cubana.  Les sorpreses es perllongaran durant tota la representació. L’entrada anticipada es pot adquirir a un preu de 18 euros a les oficines del Teatre Auditori de Salou o per Ticketmaster. El mateix dissabte, el preu serà de 22 euros.

D’altra banda, s’ha anul•lat la sessió de l’espectacle que tenia previst realitzar-se a les 20.00 hores. Totes aquelles persones que van adquirir les entrades per la sessió de tarda poden recuperar l’import a les oficines del Teatre Auditori de Salou o bé adquirir l’entrada per la sessió de les 22.30 hores.

Si la entrada va ser comprada via Ticketmaster, es podrà recuperar de manera automàtica per la mateixa via.

Santi Millan: actor i humorista

Santi Millan va iniciar la seva carrera professional al 1989 quan es va incorporar a la companyia La Cubana on va treballar durant una dècada. Amb el programa La Cosa Nostra presentat per Andreu Buenafuente va adquirir una gran notorietat i va ser distingit amb el Premi Ondas. Amb la productor8 El Terrat va realitzar nombrosos programes de televisió. Més tard, la seva fama s’estendria a nivell estatal amb el seu paper de Sergio a 7 Vidas i altres sèries a nivell estatal.

Galeria d'imatges

SANTI_MILLAN.jpg
SANTI_MILLAN.jpg

Document Actions