Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Arriba la sisena edició de la pedalada, la caminada i l’excursió de Festa Major

Els participants de les diferents proves s’uniran al carrer Barcelona i finalitzaran tots junts a la Plaça de la Pau on actuaran ‘Els Atabaladors’

divendres 25 octubre 2013

Aquest diumenge 27 d’octubre tindrà lloc un caminada popular, una excursió i una pedalada amb motiu de la  Festa Major del 30 d’Octubre a Salou. Es tracta d’un dels actes més multitudinaris que tenen lloc en el marc de la festa que commemora la Segregació.  L’Excursió que organitza el Club Excursionista Salouenc començarà des de la Punta de la Cella. A les 8:00 els participants inscrits podran recollir els dorsals a la Plaça de la Pau. Simultàniament,  tindrà lloc,  la 6ena Caminada de Festa Major que sortirà des de l’Espigó del Moll a les 10.00 hores organitzat pel Centre d’Atenció Primària de Salou. A les 9.30 hores es podran recollir els dorsals a l’Espigó del Moll.

Per últim, els interessats també podran participar en la Pedalada Popular  que començarà en la Plaça de la Pau a les 10.00 i que organitza l’Associació Ciclista Salou i BTT Salou.  Amb anterioritat, a les 9:00 caldrà recollir  els dorsals a la Plaça de la Pau.  Els tres grups acabaran reunint-se al passeig Jaume I cantonada amb el carrer Barcelona i recorreran la distància fins a la plaça de la Pau de manera conjunta al so dels ritmes dels Atabaladors. En aquest punt, es trobaran al voltant  de les 12 del migdia es repartiran refrescs i es realitzarà sorteig de regals.

La festa continuarà amb altres activitats com la presentació del vestuari de la Morena de Salou i la carretillada, la lan Xic's a la Sala Europa del TAS o la cercavila popular el diumenge a la tarda.

Galeria d'imatges

festa_30_octubre_2013_copia.jpg
festa_30_octubre_2013_copia.jpg

Document Actions