Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Arriba la tercera edició del Cos Blanc Xic’s a la Festa Major d'Hivern

L’activitat infantil tindrà lloc demà a partir de les 17.30 i s’espera llançar mitja tona de confetti

dijous 31 gener 2013

La tercera edició del Cos Blanc Xic's arriba a Salou demà divendres per tal que els més petits puguin ballar i gaudir de la festa a petita escala. Els nens i nenes podran divertir-se amb música i conffeti a partir de les 17.30 hores a l’Envelat.

La festa, organitzada pel Club Xic’s farà ballar als més petits i grans al so cançons populars infantils; a més de repassar altres èxits musicals del moment. En total es preveu llançar mitja tona de confetti a través de canons i també amb els xanquers els quals amenitzaran la festa. L’activitat infantil començarà a partir de les 17.30 hores i es preveu una duració de més de dos hores.
La regidora d’infància, Júlia Gómez, ha explicat que  “estem molt contents de tornar a repetir aquesta iniciativa donada la bona acollida que ha tingut els dos anys anteriors” i ha afegit que “és la millor manera que els més petits puguin gaudir de la tradició del Cós Blanc a petita escala; d’una manera molt més controlada”.

La regidoria d’Infància de l’Ajuntament de Salou viu activament la festa major d’hivern del municipi i a través del Club Xic’s ha organitzat una desena d’activitats pensades per als més joves i les famílies del municipi com els inflables que es situen a la Plaça davant del Teatre Auditori de Salou. L’objectiu és oferir un conjunt d’activitats adients als més petits per poder implicar-los sense cap risc.

Galeria d'imatges

revista_xics.JPG
fotos_zona_xics_30_febrer_2013_002.jpg
revista_xics.JPG
fotos_zona_xics_30_febrer_2013_002.jpg

Document Actions