Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Arriba la vuitena edició de la pedalada, la caminada i l’excursió de Festa Major

divendres 23 octubre 2015

Els participants de les diferents proves s’uniran al carrer Barcelona i finalitzaran tots junts a  la Plaça de la Pau on hi haurà una batukada i sortejos

Aquest diumenge 25 d’octubre tots els interessats en participar d’un dels actes més populars de la festa major d’hivern tindran l’oportunitat de sumar-se a la caminada popular, o a l’excursió o també a la pedalada amb motiu de la Festa i dins dels actes de la setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. Es tracta d’un dels actes més multitudinaris que tenen lloc en el marc de la festa que commemora la Segregació. L’excursió que organitza el Club Excursionista Salouenc començarà des del Far de Salou a les 9h. A les 8h els participants inscrits podran recollir els dorsals a la Plaça de la Pau i posteriorment, a les 8.30h, sortirà el trenet de davant del pavelló cap al Far. Simultàniament, tindrà lloc, la 8ena Caminada de Festa Major que sortirà des de l’Espigó del Moll a les 10 hores organitzat pel Centre d’Alta Resolució de Salou. A les 9.30 hores es podran recollir els dorsals a l’Espigó del Moll.

Per últim, els interessats també podran participar en la Pedalada Popular  que començarà en la Plaça de la Pau a les 10h i que organitza l’Associació Ciclista Salou. Amb anterioritat, a les 9h caldrà recollir els dorsals a la Plaça de la Pau. Els tres grups acabaran reunint-se al passeig Jaume I cantonada amb el carrer Barcelona i recorreran la distància fins a la plaça de la Pau de manera conjunta al so dels ritmes de Batukada. En aquest punt, es trobaran al voltant de les 12 del migdia es repartiran refrescs i es realitzarà sorteig de regals. Seguidament a la mateixa Plaça de la Pau se servirà un vermut i un aperitiu musical amb la sessió de Strictly Vinyl.

Al vespre hi haurà la tradicional Cercavila Popular que sortirà a les 19h des de la Plaça Bonet, recorrent el carrer Barcelona, el carrer Francolí i fins arribar a la Plaça de la Pau. Amb la participació de Canons d’en Pascual, Diables Maleïts i Bruixes Latemó, Xaloc, Morena, Gegants, la Mulassa, els Nanos, el Ball de Bastons i Grallers la Tarota.

I altres actes que es viuran diumenge seran el V Open de Dòmino Vila de Salou, que se celebrarà a les 9.30h al passadís del TAS, o la Lan Xic’s que es realitzarà de 10 a 13 hores a la Sala Europa del Teatre Auditori de Salou (TAS).

Galeria d'imatges

fm30oct.jpg
fm30oct.jpg
CAMINADA.jpg

Document Actions