Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Artistes sènior de Salou exhibeixen el seu talent creatiu

dimecres 10 abril 2024

Diversos artistes sènior de Salou exhibeixen, a partir d'aquest dimecres, el seu talent creatiu al hall del Teatre Auditori de Salou. 

L’exposició de pintura “Arte” està integrada pels treballs artístics de l'alumnat de les classes de pintura de l’Esplai de la Gent Gran de Salou, una iniciativa organitzada per l’Àrea de Serveis Culturals de l’Ajuntament per posar en valor la imaginació, la creativitat i el talent de les persones grans del municipi, que han trobat en l’art dels pinzells una forma d’expressió personal i emocional. 

La mostra, que es podrà visitar fins el proper 3 de maig, la conformen un total de 25 quadres realitzats principalment amb la tècnica de l’oli, amb temàtiques que giren al voltant del paisatge, la natura morta i el cos humà, entre altres. Els autors de les obres són: Rosy Delgado, Eva Montaner, Maria Ángeles Yeste, Pilar Pérez, Montse Roigé, Belarmina Gómez i Toni Brull.

La mostra, que es podrà visitar fins el proper 3 de maig, la conformen un total de 25 quadres realitzats principalment amb la tècnica de l’oli, amb temàtiques que giren al voltant del paisatge, la natura morta i el cos humà, entre altres. Els autors de les obres són: Rosy Delgado, Eva Montaner, Maria Ángeles Yeste, Pilar Pérez, Montse Roigé, Belarmina Gómez i Toni Brull

L’alcalde Pere Granados ha presidit la inauguració de la mostra, companyat de la regidora de l'Àrea de Serveis Culturals, Julia Gómez, i la regidora de la Gent Gran, Cristina Berrio, entre altres edils. 

Tant l'alcalde com la regidora de Cultura han felicitat els autors i autores per la seva labor plàstica, tot destacant el seu talent a l'hora de posar-se davant d’un llenç en blanc i aconseguir plasmar sentiments, pensaments, records i experiències vitals. 

Galeria d'imatges

2.png
3.JPG
4.png
6.JPG
21.jpeg
7.jpeg
8.jpeg
9.jpeg
10.jpeg
11.jpeg
12.jpeg
13.jpeg
14.jpeg
15.jpeg
16.jpeg
17.jpeg
18.jpeg
19.jpeg
20.jpeg

Document Actions