Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

ASHA MIRÓ VISITARÀ LA BIBLIOTECA PÚBLICA DE SALOU

dilluns 12 juliol 2004

El proper divendres 23 de juliol a les 18.30 h la Biblioteca acollirà a la presentadora de televisió Asha Miró, que presentarà dos llibres de la seva autoria, La filla del Ganges i el conte infantil Els quatre viatgers, dedicats al tema de l'adopció.
Aquesta visita s'enmarca dins la programació especial sobre l'Àsia que ha organitzat la Biblioteca Pública de Salou amb motiu de la celebració del Fòrum de les Cultures de Barcelona 2004.
L'acte començarà a les 18.30 h amb la narració per part de la popular presentadora del conte Els quatre viatgers. Aquest conte ens ofereix l'oportunitat de viatjar a diferents països del món i apropa els infants al procés d'adopció.
A les 20.30h l'Asha Miró presentarà el llibre autobiogràfic La filla del Ganges, testimoni de la seva adopció i emotiu relat sobre la recerca de les pròpies arrels.
Després es realitzará la projecció del documental La filla del Ganges del director i guionista Jordi Llompart. El documental està inspirat en el llibre del mateix nom, que recrea el viatge d'Asha a la terra on va néixer i proporciona nombroses sorpreses sobre la seva infància i els primers anys a Nasik i Mumbai de la mà de la seva protagonista.

Document Actions