Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Autocars Plana reforçarà els seus serveis amb Salou amb motiu del Cós Blanc

dimecres 04 febrer 2009

L'Ajuntament de Salou i Autocars Plana han arribat a un acord pel qual l'empresa de transport de viatgers reforçarà els seus serveis per tal de potenciar el desplaçament a Salou amb motiu de la celebració del Cós Blanc mitjançant transport públic.

Segons l'acord, Autocars Plana es compromet a incrementar aquest dissabte 7 de febrer les freqüències de transport des de Reus i Tarragona en direcció a Salou. Així, el dia del Cós Blanc, a partir de les 5 de la tarda, hi haurà servei d'autobús cada 15 minuts des de cada població, en lloc de cada 30 minuts des de Tarragona o de cada hora en el cas de Reus, com és habitual en aquesta època de l'any.

També s'ha previst incrementar les freqüències de tornada des de Salou a Reus i Tarragona, amb serveis cada 15 minuts. La tornada començarà a les 22:30 hores i es mantindrà fins a la 1 de la matinada de forma ininterrompuda. D'aquesta manera, es pretén també que tots aquells que es desplacin a Salou per gaudir del Cós Blanc, tinguin temps per fer altres activitats a la capital de la Costa Daurada.

Els autocars que enllacin Salou amb Tarragona tindran el seu punt d'inici o final al baixador del Passeig de Jaume I, a l'alçada del monument a Jaume I. Els de Reus, per la seva part, acabaran o començaran el seus trajectes al carrer Ciutat de Reus, a l'alçada de l'Hotel Villa Marina.

Cal recordar que l'Ajuntament de Salou preveu una assistència de més de 30.000 persones al Cós Blanc. Per aquest motiu, i per tal de facilitar la mobilitat d'accés al municipi, es recomana la utilització del transport públic.

Document Actions