Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Avui comença a construir-se un mur a la via del tren per evitar inundacions a la zona de Barenys

dijous 18 octubre 2007

Avui comencen les obres de construcció d'un mur al costat de la via fèrria, entre el carrer B i C de Salou. Aquest mur, de 60 metres de llargària i d'un metre d'alçada, aproximadament, és una de les actuacions provisionals dutes a terme per l'Ajuntament a la zona del barranc de Barenys que tenen com a objectiu minimitzar els possibles danys que puguin ocasionar els futurs aiguats i garantir així la seguretat dels ciutadans mentre no es desenvolupi el pla parcial del sector 03.

Amb aquest mur es pretén, concretament, canalitzar l'aigua fins a la platja i evitar d'aquesta manera la inundació de la via del tren i de la zona afectada pel barranc, el barri de la Salut.

El Centre d'Inciatives per a la Reinserció (CIRE) serà l'encarregat d'aixecar-lo, amb un pressupost de 21.000 euros. El CIRE és una empresa pública adscrita al Departament de Justícia de la Generalitat que ja es va ocupar dels treballs d'adequació i millora de les instal·lacions de la seu provisional de l'Escola Oficial d'Idiomes de Salou.

Es calcula que les obres estaran enllestides en tres setmanes. Per executar-les, el consistori ha hagut d'aconseguir l'autorització de Renfe.

Document Actions