Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Avui divendres s'inaugurarà a la Torre Vella de Salou la 8ª exposició d'artistes locals 2009

divendres 16 gener 2009

La Torre Vella de Salou acollirà a partir d'avui divendres la 8ª exposició d'artistes locals 2009 'Pintors de Salou'. La inauguració d'aquesta nova mostra, que romandrà oberta fins al 8 de febrer, està prevista a les 19 hores.

A partir d'aleshores es podrà veure en aquest centre cultural un total de 42 obres fetes per 23 artistes salouencs. En concret: Albert Gilabert, Amador Pastor, Ana María Melero, Carmen Alquézar, Elías Galopa, Fina Pellicé, Francesc Pedrol Canals, Francisco Lara, Joel Corts, Jordi Jarque, Jorge Ferrezuelo, Llorenç Cervelló, María Jesús Andreu Larrosa, Maribel Herranz, Martina Prima, Mau, Mercè González, Montse Brun, Myriam Arnold, Paquita Contra, Robert Lenduay, Roser Rovira i Víctor Marceliano Mercado.

'Aquesta exposició i el catàleg resultant no només té com atractiu la varietat d'estils i de temàtiques, sinó també l'autoria de les obres, que són de ciutadans de Salou, de persones que probablement coneixeu o heu vist algun cop pels carrers de la localitat', ha afirmat el regidor de Cultura, Paco Gaya.

Aquesta mostra coincidirà temporalment amb la celebració de la propera festa major del municipi. Es podrà visitar de dimarts a dissabte de les 18 a les 20 hores; i els diumenges de les 11.30 a les 13.30 hores.

Document Actions