Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Avui s'inaugura la mostra de treballs dels alumnes de l'Escola de dibuix i pintura de Carmen Alquézar al passadís del TAS

divendres 23 gener 2009

La propera exposició prevista al passadís del Teatre Auditori de Salou (TAS) s'inaugurarà avui divendres, dia 23 de gener, a les 19 hores. Es tracta d'una mostra de treballs dels alumnes de l'Escola de dibuix i pintura de Carmen Alquézar, que inclourà més d'un centenar d'obres, fetes per unes 100 persones, adults i nens (els més joves tenen 6 anys), del curs present i passat.

Carmen Alquézar, nascuda a Monzón, és una pintora especialitzada en pintura al tremp, flors, natures mortes i retrats. Ha participat en exposicions tant individuals com col·lectives i ha estat guardonada en diferents concursos estatals. Des de fa 25 anys es dedica a l'ensenyament artístic. Va començar a impartir classes al casal de Salou i avui dia compta amb la seva pròpia escola de dibuix i pintura, que va inaugurar l'any 1998 i que està situada a la Via Roma. Alquézar té una pàgina web: www.carmenalquezar.com.

Document Actions