Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

BAN DE L’ALCALDE RELATIU A LA PROHIBICIÓ DELS DESPLAÇAMENTS A LES SEGONES RESIDÈNCIES

dijous 09 abril 2020

 

Davant la necessitat d'evitar la propagació i el risc de contagi del coronavirus, recordem que, segons Reial Decret 463/2020, la mobilitat queda limitada a determinades activitats i, en aquest sentit, queda prohibit qualsevol desplaçament a un altre municipi que no sigui per les causes autoritzades; i, per això, l'accés a Salou només queda permès a persones que hi tenen la seva residència habitual, i totalment prohibit a desplaçaments a segones residències.

 

Per aquest motiu, la Policia Local i els Mossos d’Esquadra han procedit a intensificar i reforçar els controls als principals accessos. Es realitzaran controls en el centre urbà i en totes les urbanitzacions, per tal d'identificar i actuar, mitjançant denúncia i sanció, contra les persones que incompleixen les normes sobre desplaçaments.

 

En aquest sentit, vull demanar, també, als veïns i veïnes de Salou, la màxima atenció i la seva col·laboració amb les forces de seguretat, per tal d'ajudar a detectar i evitar qualsevol moviment de persones cap a segones residències. Per això, posem a la vostra disposició els números de telèfon 977 309 212 o 900 309 212 de la Policia Local, per tal de facilitar la vostra comunicació i testimoni.

 

Vull remarcar el meu sincer agraïment per la vostra col·laboració, solidaritat i responsabilitat, tot recordant-vos que és fonamental que us quedeu a casa i sortiu, només, per allò que sigui absolutament necessari i permès per la llei i les recomanacions de les autoritats sanitàries.

 

 

Salou, 9 d’abril de 2020

 

Pere Granados Carrillo

Alcalde de Salou

Document Actions