Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

BAN DE L’ALCALDE RELATIU A LES RECOMANACIONS PREVENTIVES DE SEGURETAT PER QUAN SORTIM AL CARRER A PASSEJAR I FER EXERCICI FÍSIC

divendres 01 maig 2020

 

A partir del dia 2 de maig, ja es permetrà sortir a passejar a peu, en família o en companyia de les persones que convisquin en el mateix domicili, i a fer esport, de manera individual.

Però cal molta prudència i precaució i seguir complint les normes i recomanacions de distanciament social, perquè encara continua vigent l'estat d'alarma, davant l'elevat risc potencial de contagi de la COVID-19, que encara perdura.

En aquest sentit, aconsellem extremar les mesures preventives de protecció individual i col·lectives, i recomanar que quan sortiu al carrer a passejar o fer esport, ho feu de la forma següent, tot respectant les recomanacions i indicacions que trobareu en els rètols informatius de les vies públiques.

1.- Mantenir la distància de seguretat de dos metres, al vostre voltant, de les altres persones.

2.- Prestar atenció en caminar, sempre, per la vorera de la vostra dreta, de forma que queda ordenada la circulació dels vianants, amb una vorera per a cada sentit, per tal de minvar la proximitat entre persones, al creuar-se.

3.- Respectar els horaris:

  • De 6 a 10 hores, i de 20 a 23 hores, poden sortir a fer esport els majors de 14 anys, una vegada al dia.
  • De 10 a 12 hores i de 19 a 20 hores, poden sortir a passejar els majors de 70 anys.
  • De 12 a 19 hores, poden sortir a passejar els menors de 14 anys, acompanyats d'un adult, durant 1 hora, i a 1 km de distància de casa.

4.- Es podrà anar a fer esport pel Camí de Ronda, tenint en compte que serà d'un sol sentit, des del carrer de Colom, en direcció al Cap Salou.

Pensa que si et protegeixes a tu mateix, també protegeixes els altres.

 

Salou, 1 de maig, de 2020

Pere Granados Carrillo

Alcalde de Salou

Document Actions