Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

BAN DE L'ALCALDE RELATIU A LES MESURES ALS LOCALS DE BAR, RESTAURANTS I CAFETERIES

divendres 07 agost 2020

ESCUT

 

Veïns i veïnes,

 

Us recordem les mesures d’higiene i protecció, individuals i col·lectives, que cal respectar als locals de bar, restaurants i cafeteries, per tal de minimitzar els riscos de contagi de la COVID-19:

1-. El client / a ha de desinfectar-se les mans amb una solució hidroalcohòlica abans d’entrar.

2-. El client / a ha de fer servir mascareta, ja sigui a l’interior o a la terrassa de l’establiment. Un cop s’estigui assegut / uda a taula, es pot prescindir d’ella. Caldrà utilitzar-la per anar al lavabo o per anar a pagar o a demanar al taulell.

3-. El client / a ha de mantenir i respectar la distància de seguretat d’1,5 metres entre els altres clients / es, taules, etc.; i també les marques visibles a terra, cordons o cintes.

4-. El client / a no pot ocupar una taula sense que el personal de l’establiment l’acomodi, amb la finalitat de que dit equipament pugui ser desinfectat entre un client / a i l’altre.

5-. El client / a ha de respectar els cartells indicadors de l’establiment.

6-. Els productes com dispensadors de tovallons de paper, d’escuradents i setrilleres no estan disponibles. Hi ha monodosis o altres formats.

7-. El client / a haurà d’abonar les consumicions amb targeta o altres mitjans electrònics, preferiblement, contactless, evitant els diners en efectiu.

8-. El client / a tindrà assegurat el consum de sabó desinfectant, tovalloles de paper, etc., als lavabos.

9-. El client / a no haurà d'accedir al local en cas de trobar-se malament o presentar símptomes de COVID-19.

10-. En cas que l’establiment tingui zona de ball, aquesta no es pot habilitar per a la seva activitat habitual i només es pot ocupar per a l’activitat de consum, si se situen taules a tal efecte. En absència de taules, no es pot accedir a la zona de ball, i caldrà garantir que no se’n fa ús.

 

És important seguir mantenint un comportament responsable i respectuós amb el compliment de les normes i mesures de protecció social dictades per les autoritats sanitàries, si volem garantir un Salou sa, segur i saludable.

 

 

Salou, 7 d’agost de 2020

 

Pere Granados Carrillo

Alcalde de Salou

Document Actions