Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

BAN DE L'ALCALDE RELATIU A LES MESURES DE PROTECCIÓ I SEGURETAT PER A LES PERSONES DAVANT DE LA COVID-19

divendres 30 octubre 2020

ESCUT AJUNTAMENT

 

Ateses les circumstàncies actuals i per tal de prevenir qualsevol tipus de contagi de la COVID-19, us demanem que respecteu les següents mesures de protecció i seguretat per a les persones:

 1. Sigueu molt responsables i solidaris amb les mesures i recomanacions de les autoritats sanitàries, per evitar nous contagis, i protegir la salut de les persones.
 2. És imprescindible l’ús de la mascareta.
 3. Cal respectar la distància de seguretat interpersonal, d’1,5 metres.
 4. Cal rentar-se les mans amb aigua i sabó o gel hidroalcohòlic, i utilitzar-lo després de manipular o tocar objectes aliens.
 5. Substituir el treball presencial pel teletreball, sempre que sigui possible.
 6. Confinament nocturn: No es pot circular pel carrer de les 22 h a les 6 h del matí.
 7. Queda restringida l’entrada i sortida del municipi des de les 6 h del divendres i fins a les 6 h del dilluns.
 8. Queda restringida l’entrada i sortida del territori de Catalunya, sense motiu justificat.
 9. Les reunions podran ser, com a màxim, de 6 persones. Cal limitar els contactes i relacions socials a aquells que siguin estrictament els necessaris.
 10. Procurar que els espais tancats que es comparteixin amb altres persones estiguin ben ventilats.
 11. Als comerços de menys de 800 m² i mercats no sedentaris, es permet un 30% de l’aforament. Resten tancats els centres comercials, excepte les farmàcies, les ortopèdies, les òptiques, els centres veterinaris i d’alimentació que es trobin a dins. També resten tancats els serveis de bellesa, excepte les perruqueries.
 12. Els establiments de restauració només podran fer lliuraments a domicili, fins a les 23 h, o recollida al local amb cita prèvia. Els restaurants dels hotels seran oberts, només als clients.
 13. Als actes religiosos i cerimònies civils es permet un 30% de l’aforament. Els dies 31 d’octubre i 1 de novembre, no hi haurà restricció de mobilitat als cementiris.
 14. Resten obertes les escoles i els instituts, i se suspenen les activitats extraescolars i esportives no organitzades pels centres educatius.

 

 

Salou, 30 d’octubre de 2020

 

Pere Granados Carrillo

Alcalde de Salou 

Document Actions