Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

BAN DE L'ALCALDE RELATIU A LES MESURES, PRECS I RECOMANACIONS IMPORTANTS QUE CAL RESPECTAR I COMPLIR

dissabte 09 maig 2020

 

Veïns i veïnes,

 

Encara que entri en vigor la fase 1 de desconfinament, segueix essent necessari mantenir la prudència i l'alerta per evitar la propagació i el risc de contagi del coronavirus, i, per això, us volem recordar una sèrie de mesures, precs i recomanacions importants que cal respectar i complir:

 

1.- Tret d’algunes excepcions, entra en vigor el poder desplaçar-se a un altre municipi de la mateixa regió sanitària.

2.- Continua essent important sortir al carrer només per a aquelles activitats autoritzades i en les franges horàries permeses, tenint molt en compte que cal complir les recomanacions de les autoritats sanitàries relatives a la protecció individual i col·lectiva, especialment la de mantenir la distància mínima de seguretat de dos metres respecte els altres, sigui quina sigui l'activitat que realitzem quan som fora de casa; i la utilització de la mascareta i els guants.

3.- A les platges és totalment prohibit prendre-hi el bany i el sol de forma recreativa.

 

Per tant, vull fer una crida a la col·laboració, perquè és necessària per poder mantenir els nivells baixos de contagi que s'han assolit fins ara, gràcies al nostre comportament responsable, solidari i disciplinat. Perquè, d'aquesta forma, podem avançar cap al nostre objectiu de ser un municipi net, sa i segur de COVID-19, capaç de garantir la salut de la població i la seguretat com a destinació, fet que ajudaria a reactivar la nostra economia local.

També vull fer una crida a la responsabilitat i demanar als veïns i veïnes la seva col·laboració amb les forces de seguretat, per tal d'ajudar a detectar i evitar qualsevol incompliment incívic. Per això, posem a la vostra disposició els números de telèfon 977 309 212 o 900 309 212 de la Policia Local, per tal de facilitar la vostra comunicació.

Molt cordialment,

 

Pere Granados Carrillo

Alcalde de Salou

 

Salou, 9 de maig de 2020

Document Actions