Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

BAN DE L'ALCALDE RELATIU ALS LOCALS DE DISCOTECA I ESTABLIMENTS D'OCI NOCTURN

divendres 03 juliol 2020

 

Recordem que la Resolució SLT/1429/2020, de 21 de juny, del Departament de Salut de la Generalitat, estableix l’adopció de mesures de protecció i organitzatives per prevenir el risc de transmissió i afavorir la contenció de la infecció per SARS-CoV-2 en locals de discoteca i establiments d’oci nocturn; i en regula les condicions per al desenvolupament de les activitats, en el marc de la crisi sanitària.

 

Mesures principals:

-       La distància física interpersonal de seguretat s'estableix en 1,5 m d'aplicació, tant en espais tancats com a l'aire lliure.

-       Obligatorietat de l’ús de la mascareta quan no es pugui mantenir la distància de seguretat.

-      Només poden obrir al públic per al consum, tant a les terrasses a l’aire lliure com als espais tancats. El consum es pot fer a la barra o a les taules (asseguts).

-       La zona de ball no es pot habilitar per a la seva activitat habitual i només es pot ocupar per a l’activitat de consum, si se situen taules a tal efecte. En absència de taules, no es pot accedir a la zona de ball, i caldrà garantir que no se’n fa ús.

-       Els titulars de les activitats han d’assegurar que s’apliquen les mesures de seguretat i prevenció previstes a la Resolució.

 

Davant el risc de contagi i propagació de la COVID-19 és important seguir mantenint un comportament responsable y respectuós amb les mesures i resolucions de protecció social dictades per les autoritats sanitàries, si volem garantir un Salou sa, segur i saludable. L’emergència social i econòmica provocada per la crisi sanitària ens compromet a tots i a totes al compliment de les normatives sobre protecció i organització d’activitats, per donar un nou impuls al nostre teixit empresarial i a la creació d’ocupació. La reactivació econòmica depèn de la col·laboració de tothom.

 

Pere Granados Carrillo

Alcalde de Salou

Document Actions