Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Bandes de música alemanya a Salou

El Patronat de Turisme de Salou rebrà durant el mes d’octubre diversos grups de música folklòrica alemanya

divendres 08 octubre 2010

Aquest dijous dia 7 d’octubre, s’ha fet la recepció oficial a la seu del Patronat de Turisme de Salou amb l’organitzador, representants d’una de les bandes de música, Fanfaren-Korps Schwarz-weiss i el regidor de turisme, Alberto del Hierro.  

La trobada entre els responsables d’aquest grups i el Patronat de Turisme, segons paraules del regidor, Alberto del Hierro, ha servit per conèixer millor les diferents activitats i inquietuds d’aquest col·lectius que de forma tradicional arriben a la ciutat cada any, i són clients fidels de la nostra destinació.

Aquest col·lectiu de músics ha estat a Salou, del 2 al 9 d’octubre i el segon grup arribarà el dia 9 fins el 16 d’octubre. Realitzant ambdós grups un total de sis actuacions al nostre municipi. El total de músics que haurà actuat a Salou arriba a més de 150 persones.

L’organitzador de l’agència alemanya, el Sr. Enrique Martinez, comenta que fa més de vint anys que aposta per Salou com a destinació d’oci i descans, i seguirà fent-ho per ser un punt clau tant per fer les sortides d’actuacions a diferents municipis, com per a gaudir de la platja i sol del nostre municipi.

Des del Patronat de turisme es considera important aquest tipus d’esdeveniments, per ser unes de les activitats que desestacionalitzen la temporada turística, donat que porten grups importants de visitants al nostre municipi fora de temporada alta.

Galeria d'imatges

Bandes_Alemanes_015.jpg

Document Actions