Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Benestar i Serveis Socials finalitza les formacions pels nouvinguts del tercer trimestre del 2016

divendres 17 juny 2016

Coneixement de l’entorn en llengua catalana, coneixement de la societat catalana i el seu marc jurídic, eines d’accés al català i per la recerca de feina son els cursos que s’han dut a terme

La regidora de Benestar i Serveis Socials, Estela Baeza, ha estat l’encarregada de lliurar els diplomes als assistents a les diverses formacions formatives que es realitzen al ‘SERVEI D’ACOLLIDA AL NOUVINGUT/DA’ corresponents al tercer trimestre del període lectiu 2016.

Aquestes formacions estan emmarcades dins el Programa Integral d'Acollida i el Programa per la Igualtat d’Oportunitats Municipal que es duen a terme al municipi des de l’any 2006, programes adreçats a nouvinguts, cofinançats per la Secretaria d'Igualtat, Migracions i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya i duts a terme des del ‘Servei d’Acollida al Nouvingut/ de la Regidoria de Benestar i Acció Social, que es van repetint de manera trimestral durant tot el curs lectiu.

Així doncs, durant el curs els alumnes han pogut participar en les diverses formacions que des de l’Espai MAS s’han impartit com són el coneixement de l’entorn en la llengua Catalana, el coneixement de la societat catalana i el seu marc jurídic, eines per l’accés al català, i eines per a la recerca de feina.

Les formacions han finalitzat amb un total de 25 alumnes residents al municipi de Salou. Les properes formacions tant del SAN com del SIAD, s’iniciaran el proper setembre coincidint amb el curs lectiu.

Galeria d'imatges

SAN.jpg
P1260927.JPG

Document Actions