Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Bona acollida al carrer de la campanya “SalouRecicla”

dimarts 04 novembre 2014

Al llarg d’aquest mes d’octubre, la campanya “SalouRecicla” ha estat present en diferents espais del municipi de Salou en forma de punts d’informació. En aquests punts s’ha anat informant a la ciutadania del funcionament de la recollida selectiva dels diferents residus al municipi i s’han pogut aclarir dubtes presentats pels propis salouencs i salouenques.

 

Un total de 499 ciutadans i ciutadanes s’han atansat a recollir el material de la campanya i a informar-se de la mateixa.

El regidor de Medi Ambient, Ramon Pascual, ha destacat la bona acollida de la campanya i ha convidat als ciutadans a adreçar-se a la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Salou “per recollir el material i informació de la campanya, cas que no hagin pogut fer-ho en els punts d’informació al carrer”. També es pot seguir la campanya a través del web de l’Ajuntament de Salou (www.salou.cat); i les xarxes socials: www.facebook.com/salourecicla.

També un total de 141 persones s’han interessat per poder fer una visita gratuïta a la Planta de Compostatge de Botarell i així poder veure en primera persona què se’n fa de les restes orgàniques que separen a la llar.

Galeria d'imatges

SalouRecicla.jpg
portada_SalouRecicla.jpg
SalouRecicla.jpg

Document Actions