Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Bona acollida per part del públic de l'espectacle de la Font Lluminosa de Salou

Un centenar de persones s'han congregat a la plaça Francesc Germà per veure les noves combinacions de llum, aigua i color

divendres 15 abril 2011


Aquest divendres 15 d’abril s’ha estrenat el nou espectacle de la font lluminosa de Salou. La font, que data del 1973 i està ubicada a la plaça Francesc Germà, ha estat restaurada per l'empresa Emte Service, de l'Oficina Tècnica Carles Buigas per tal que la llum, l’aigua i el so es combinin per donar un nou atractiu en aquesta part del municipi. Durant quasi mitja hora s'han pogut escoltar les combinacions de musicals de quatre cançons, entre elles la banda sonora de la Pantera Rosa, i que han atret l'atenció de molts visitants, a més de les autoritats i els responsables de l'empresa que ha dut a terme els treballs de millora de la font.

Pel que fa als horaris, des del dissabte 16 i fins el 25 d’abril la font estarà en funcionament des de les 12 del migdia i fins les 22.30 hores; formant diferents combinacions al llarg de la jornada però amb l’espectacle estrella de les 21.30 hores a les 22 hores. Aquests horaris es mantindran al llarg de la Setmana Santa i s’adequaran els propers mesos en funció de l’afluència de visitants.

Galeria d'imatges

DSCN0036.JPG
DSCN0036.JPG

Document Actions