Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Brisasol se suma al conveni de dinamització de la Borsa de Treball Municipal

Aquest mes s'han incorporat a quatre joves a la brigada municipal a través d'un programa de formació i aprenentatge

dijous 29 març 2012

La borsa de treball municipal de Salou (BTM) ha sumat una nova empresa del municipi a la llista de companyies que es comprometen a buscar treballadors de manera prioritària entre el personal inscrit a la mateixa BTM. En aquesta ocasió ha estat el grup immobiliari i turístic, Brisasol, líder al sector i amb més de 45 anys d’experiència i que toca des de la gestió d’apartaments turístics; a la compra venda; lloguers; passant per l’administració de fiques i també per una àrea d’assegurances s’ha sumat a la iniciativa engegada per la regidoria d’Ocupació per tal de dinamitzar la BTM.

Així, l’empresa salouenca Brisasol se suma als convenis ja signats anteriorment amb altres concessionàries i societats empresarials com ara Sorea a més d’Urbaser, Eyssa, Azahar, SECE S.A, Altesport 2000 S.L, Valoriza Facilities i Limsa S.A; a més de l’empresa d’integració de discapacitats Indisa Serveis i de les empreses Càmping Sangulí SAU i de Serveis Turístics Salauris 2008 SLU. Totes elles es comprometen a contractar preferentment a aquelles persones demandants d’ocupació que figuren a la base de dades que es gestiona a través de la BTM.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, i el representant de les mateixes Gil Cristià han signat el conveni de col·laboració conjunta en presència del regidor de l’Àrea, Jesús Barragán i també de Quim Cristià.  Ambdós han coincidit a destacar la importància de generar ocupació donant oportunitats a la gent de casa.

D’altra banda, també  des de la regidoria d’Ocupació s’ha tancat un acord amb el Departament d’Educació en col·laboració amb el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i amb el suport del Fons Social Europeu dirigit als joves que no tenen la ESO aprovada i amb edats d’entre 16 i 21 anys.  “És una bona manera de practicar un ofici; d’aprendre com s’ha de treballar i alhora de fer currículum”, ha assegurat el regidor d’Ocupació.

Aquest projecte de Formació i Aprenentatge (FIAP) ha incorporat a quatre joves que duen a terme una formació pràctica en centres de treball; dos dels alumnes són de l’Institut Pere Martell en l’especialitat d’auxiliar de paleta i construcció i dos més de l’Institut Cal·lípolis en l’especialitat d’auxiliar de pintura.  Tots ells realitzen tasques de manteniment al municipi en col·laboració amb la brigada municipal.

Galeria d'imatges

DSCN5289.JPG
DSCN5289.JPG

Document Actions