Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

BusPlana incrementa els viatges diaris entre Salou i l'Estació del Camp de Tarragona

dilluns 14 agost 2023

  • S'avançarà també l'horari de dues sortides per línia, permetent una millor sincronització entre l'arribada a l'estació i els horaris dels trens

A partir d'aquest dilluns, 14 d'agost, l'empresa BusPlana reforçarà la connexió entre la Costa Daurada i l'Estació del Camp de Tarragona mitjançant l'ampliació del servei amb 8 expedicions addicionals.

Amb un total de 64 viatges diaris, dividits en 32 expedicions d'anada i 32 de tornada, se satisfa l'increment de la demanda de passatgers, que aquest estiu ha crescut més del 20% en comparació amb l'any 2022.

Aquesta millora del servei estarà en vigor fins al 30 de setembre, i consistirà en 4 expedicions suplementàries per la línia Cambrils – Salou – PortAventura – Estació Camp de Tarragona (10.40 h, 11.45 h, 17.05 h i 18.25 h), així com 4 més per la línia La Pineda – Salou – Estació Camp de Tarragona (10.40 h, 11.45 h, 17.05 h i 18.25 h).

A més d'això, s'avançarà l'horari de dues sortides per línia, permetent una millor sincronització entre l'arribada a l'estació i els horaris dels trens.

Aquesta iniciativa busca reforçar la connectivitat entre l'Estació del Camp de Tarragona i la Costa Daurada, atenent a l'increment de la demanda durant aquests mesos estivals. S'estima que BusPlana traslladarà aproximadament 25.000 passatgers entre els mesos de juny i setembre en aquestes dues línies. 

Document Actions