Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Caixa Catalunya també s'apunta a la campanya 'Som Salou'

divendres 13 febrer 2009

Caixa Catalunya també s'ha afegit a la campanya 'Som Salou', la iniciativa del Departament de Participació Ciutadana del consistori salouenc que pretén englobar accions dirigides a generar sentiment de comunitat, cohesió, participació, il·lusió i identitat entre la població de la capital de la Costa Daurada.

Així, d'una banda, el director de zona de Caixa Catalunya, Jesús Torralba; i el director de l'oficina d'aquesta entitat a Salou, Ferran López; i de l'altra, l'alcalde del municipi, Antonio Banyeres; i la regidora d'Hisenda, Rosa Pasquina, en representació de l'Ajuntament de Salou, han signat aquest dijous passat el conveni d'adhesió a aquesta campanya.

Mitjançant aquest acord, l'Ajuntament s'ha compromès una vegada més a autoritzar a aquesta entitat l'ús de l'anagrama 'Som Salou' i a facilitar les normes d'estil i els mitjans necessaris per a la seva correcta utilització. Per la seva banda, Caixa Catalunya ha acceptat informar al Departament de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Salou dels llocs i les formes en què farà servir l'anagrama, abans d'utilitzar-lo, per tal de garantir l'adequada aplicació.

En total, amb aquesta última, ja hi ha 35 entitats adherides al 'Som Salou' fins al moment.

Document Actions