Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

CAMBRILS, LA PINEDA PLATJA VILA-SECA, REUS I SALOU ES PROMOCIONEN A SEVILLA

dimecres 16 setembre 2009

Continuant amb el programa de promocions previstes per aquest any, els propers dies 17, 18 i 19 de setembre els Patronats de Turisme de Cambrils, la Pineda Platja Vila-seca, Reus i Salou, amb la participació de PortAventura, realitzaran una promoció conjunta a la ciutat de Sevilla. Aquesta iniciativa promocional té com a objectiu donar a conèixer al mercat sevillà l'oferta turística dels quatres municipis, aprofitant el vol de baix cost operat per Ryanair que uneix els aeroports de Reus i Sevilla. Aquesta acció de promoció també compta amb la col·laboració de Ryanair i Hotel Beds.

El dijous 17 de setembre els quatre municipis realitzaran una presentació a la premsa a la seu de l'Ajuntament de Sevilla i seguidament, els regidors de Turisme de Cambrils, la Pineda Platja Vila-seca, Reus i Salou i els gerents dels quatre patronats es reuniran amb el sector empresarial de Sevilla per presentar els principals recursos turístics de la zona.

Els dies 18 i 19 es realitzarà una promoció dirigida al públic final, que tindrà lloc al Centre Comercial Nervión Plaza de Sevilla. Per aquesta acció, la selecció del lloc ha estat estudiada acuradament i s'ha escollit aquest centre comercial per la seva gran afluència de públic, sobretot, els caps de setmana. Les platges, el patrimoni cultural, la gastronomia, l'oferta d'oci i PortAventura seran els principals productes que es donaran a conèixer per aquest tipus de turista que valora molt positivament l'especialització de la zona en el turisme familiar.

L'espai promocional serà un estand retolat amb fotografies identificatives dels recursos més destacats de les quatre destinacions i els noms dels quatre municipis. L'horari d'atenció al públic serà de 10 a 21 h. Durant els dos dies de promoció, un personatge caracteritzat realitzarà accions d'animació per atreure el públic a l'estand i convidar-lo a participar en un sorteig d'estades als municipis de l'aliança turística, què inclou entrades a PortAventura i al Gaudí Centre Reus. Al llarg de tot el dissabte també es realitzaran tallers infantils.

Document Actions