Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Cambrils, Salou, Mont-roig, Vandellòs-Hospitalet i l’Ametlla de Mar signen el conveni amb l’Estació Nàutica Costa Daurada per fomentar el turisme nàutic

dimarts 26 abril 2016

Amb aquest projecte es pretén diversificar l’oferta turística actual de les cinc poblacions i aconseguir desestacionalitzar i allargar la temporada turística

La Sala de Plens de l’Ajuntament de Cambrils ha acollit aquest matí l’acte de signatura del conveni de col·laboració entre el Patronat de Turisme de Cambrils, el Patronat de Turisme de Salou, l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, l’Ajuntament de L’Ametlla de Mar i l’Estació Nàutica Costa Daurada, per tal de fomentar el turisme nàutic en aquesta àrea del litoral català.

Tots cinc municipis tenen la voluntat de donar suport a l’Estació Nàutica per tal que aquesta pugui promocionar i comercialitzar productes turístics relacionats amb el mar, així com crear-ne de nous, per tal de diversificar l’amplia oferta d’oci actiu al litoral de la Costa Daurada.

Amb la reedició del Conveni, es diversifica l’oferta turística actual de les cinc poblacions, s’amplia amb nous productes i es continua treballant per desestacionalitzar i allargar la temporada turística. Per tal d’aconseguir aquests objectius, l’Estació Nàutica desenvoluparà accions com jornades de portes obertes en cada un dels municipis; suport a la dinamització de les Bases Nàutiques; accions comercials en origen i destí mitjançant el catàleg de producte, fulletons i pàgines web; assistència a fires, viatges de familiarització i venda de producte en els establiments socis de l’entitat; potenciació de la pràctica d’esports nàutics als cinc municipis; implantació del carnet de soci simpatitzant a nivell provincial (Club Estació Nàutica) i jornades de formació per donar a conèixer l’ampli ventall de productes, entès altres punts.

Per altra banda, les Bases Nàutiques dels diferents municipis realitzaran les següents funcions:

  • Cambrils: Suport a la dinamització i a la comercialització de l’activitat nàutica dels empresaris associats a l’Estació Nàutica des de l’oficina d’informació del Patronat de Turisme, treballant a favor de la promoció de la destinació des de l’àmbit nàutic i en la difusió de les activitats per a particulars i dels paquets nàutics adreçats a grups escolars i professionals. Tanmateix, està previst realitzar esdeveniments socials al municipi i activitats del Club.
  • Salou: Acollirà les oficines, i punt d’informació i comercialització de l’Estació Nàutica. Tanmateix, està previst realitzar esdeveniments socials al municipi i activitats del Club. A Salou també s’hi trobaran ubicades les oficines de la Central de Reserves.
  • Mont-roig/Miami Platja: Suport a la dinamització de la Base Nàutica durant la temporada turística, a través de les activitats que s’organitzin des de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp. També s’utilitzarà com a punt d’informació i contractació dels serveis que gestioni l’Estació Nàutica. Tanmateix, està previst realitzar esdeveniments socials al municipi i activitats del Club així com punt d’informació i venda de productes i activitats de l’Estació Nàutica.
  • Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant: Suport en la disposició d’un punt d’informació i gestió de reserves de productes i d’activitats de l’Estació Nàutica al punt d’informació turístic de l'ajuntament situat del Port Esportiu amb suport a la dinamització de l'Estació Nàutica durant la temporada turística. Tanmateix, està previst realitzar esdeveniments socials i activitats del Club.
  • L’Ametlla de Mar: Suport per l’obertura d’una oficina de l’Estació Nàutica durant la temporada turística que s’utilitzarà com a punt d’informació, contractació i venda dels serveis que gestioni l’Estació Nàutica. Tanmateix, està previst realitzar esdeveniments socials al municipi i activitats del Club.

El conveni ha estat signat per l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza; l’alcalde de Salou, Pere Granados; l’alcalde de Mont-roig del Camp, Fran Morancho; la regidora de Turisme i Festes, Obres i Serveis de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, M. Elidia López; la regidora de Benestar i Família, Mitjans de Comunicació i Esport de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar, Mayte Puell; i el president de l’Estació Nàutica Costa Daurada, Joan Albert Campos.

Aquest conveni estarà vigent fins el 31 de desembre de 2016 amb la possibilitat de prorrogar-se un cop més.

El comiat del president de l’Estació Nàutica

L’acte també ha servir a Joan Albert Campos per acomiadar-se com a president de l’Estació Nàutica Costa Daurada. Campos deixa la presidència de l’entitat després d’haver estat president en dues ocasions i vinculat a la mateixa des dels seus inicis. Properament s’iniciarà el procés per tal de convocar les eleccions i escollir la persona que el substituirà en el seu càrrec. Tots els representants dels cinc municipis que formen part d’aquest conveni han coincidit en assenyalar els encerts en la tasca duta a terme per Campos durant tots aquests anys, alhora que li han agraït la seva col·laboració i bona predisposició a treballar plegats.

Galeria d'imatges

PEKE.jpg
20160426_Signatura_conveni_Estaci_Nutica_2.jpg

Document Actions