Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Campanya de neteja d'urgència pel centre de Salou

dimecres 13 maig 2009

L'empresa Urbaser, a instàncies de la regidoria de Salut Pública i Medi Ambient, realitza una actuació d'emergència a les voreres i places

'Calia una neteja en profunditat de les voreres perquè els carrers estaven bruts', ha assegurat la regidora de Salut Pública i Medi Ambient, Montserrat Porter. 'Salou no es pot permetre donar una imatge de deixadesa com a la que estàvem acostumats', ha explicat. Per això, i després d'una reunió amb l'empresa concessionària de la neteja urbana i de la via pública, Urbaser, s'ha arribat a l'acord de suplementar amb una partida de 3.000 euros per tal de dur a terme una neteja pels carrers més cèntrics i comercials de la població. Així, des de dilluns s'està treballant al carrer Barcelona, Via Roma i Nucli Antic, entre d'altres punts per tal de deixar aquesta zona en condicions d'higiene i salubritat que requereix Salou.

Des del passat dilluns 11 de maig un equip de treball amb màquines hidronetejadores està resseguint des de les set del matí els principals carrers per tal de corregir la imatge de brutícia. Tenint present que es tracta d'una zona amb un alt índex d'establiments comercials s'intenta compatibilitzar els horaris d'actuació quan les botigues estan tancades per tal de minimitzar les molèsties.

Els treballs s'allargaran durant 15 dies. Fins el moment, s'ha actuat al carrer Barcelona des del Passeig Jaume I i fins a la Via Roma; la meitat de la Via Roma i encara quedarà pendent la zona del nucli antic. La millora i la conservació dels carrers i places de Salou és una prioritat del nou govern de la ciutat que pretén actuar de manera contundent en els problemes que afecten els ciutadans.

Document Actions