Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

CAMPANYA PER A L'ÚS EFICIENT DE L'AIGUA; GOTA A GOTA S'ESGOTA

divendres 13 octubre 2006

Hi ha diverses causes que fan que la situació dels recursos hidràulics s'agreugin. La principal, es la manca de precipitacions, ja que el clima mediterrani es un clima poc plujós i això provoca la disminució de les reserves d'aigua, i en conseqüència, una situació progressiva de sequera. L'altra motiu de la manca d'aigua es l'elevat consum en les activitats humanes.

Per posar fi a aquesta problemàtica l'Ajuntament de Salou, juntament amb la Diputació de Tarragona i el Consorci d' Aigües de Tarragona (CAT), ha impulsat la campanya de sensibilització GOTA A GOTA S'ESGOTA.

Aquesta campanya s'adreça a tots els ciutadans amb la finalitat d'incorporar criteris d'eficiència i responsabilitat en l'ús de l'aigua i les conseqüències que te per la societat i la natura la progressiva sequera que provoca aquesta situació. La campanya pretén incorporar en els nostres hàbits quotidians petites accions d'estalvi d'aigua per la preservació d'un recurs escàs com es l'aigua.

La campanya GOTA A GOTA S'ESGOTA disposarà d'un punt d'atenció al ciutadà des del 16 al 27 d'octubre, de 10h a 13:30 i de 17h a 19:30h al mateix Ajuntament. Durant arquets dies es podrà rebre consells d'estalvi d'aigua i ús eficient, així com a conèixer el consum a les cases per persona i dia a partir d'un petit càlcul amb el rebut. A l'estand, també es facilitarà un equip d'estalvi d'aigua que s'instal·la a les aixetes per reduir el consum.

Segons la regidora Montserrat Porter, 'l'estalvi d'aigua es tant important o més que la conscienciació de la societat a moderar l'ús de l'aigua a casa i utilitzar-la raonadament'.

Document Actions