Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Campeonat Esportiu d'U.E.C.s

divendres 29 abril 2005

El dimecres 27 d'abril de 2005 es va realitzar la trobada esportiva inter-UEC Costa Daurada, per tercer any consecutiu. Hi van participar alumnes de les UEC de Vila-seca,(enguany l'organitzador de la jornada), alumnes de Cambrils i alumnes de Salou.
Aquest campeonat inter-UECs es va desenvolupar en l'Estadi Olímpic de Vila-seca i van participar un total de 20 alumnes.
La jornada es va ignagurar amb un esmorzar de benvinguda realitzat pel Taller de Cuina de la UEC de Vila-seca 'Aula 15'.
Les activitats de competició van consistir en el desenvolupament d'una ginkama de jocs de 10 minuts, en equips de 3x3 alumnes.Els partits van ser de bàsquet, voleibol, futbolí humà i tennis.
Hem de senyalar com a guanyadors, per tercer any consecutiu, els alumnes de la UEC de la nostra localitat: Angel BALAGUER SOLER, Enrique SUAREZ MURILLO i Ricardo TORRES RINCÖN.
Tots els participants, professors i alumnes, sempre destaquen la importància d'aquestes trobades per afavorir el coneixement mutuo i l'intercanvi d'experiències entre els participants de les diferents Unitats d'Escolarització Compartida. Hem de destacar el bon ambient que sempre es viu en aquestes jornades comunitàries i la valoració molt positiva que deriva de cada jornada inter-UECs Costa Dorada.

Document Actions