Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Campionat de Marxa Aquàtica de Catalunya: Salou destaca en una Jornada d'emocions aquàtiques

dissabte 23 setembre 2023

  • La marxa aquàtica és una disciplina esportiva que consisteix en caminar a través de l'aigua, amb el cos totalment submergit, i mantenint una tècnica específica per avançar amb eficiència

La Platja de Llevant de Salou ha viscut aquest dissabte un espectacular esdeveniment esportiu, amb la celebració de la segona Copa Catalana de Marxa Aquàtica i el quart Campionat de Marxa Aquàtica de Catalunya. Salou ha estat l'amfitrió d'aquesta prestigiosa competició per segona vegada. 

Un total de 36 corredors, entre ells quatre representants de Salou: Carola Stöker, Leonor Hernandez, David Martí i Samuel Hoss, van prendre part en aquesta competició. La Copa Catalana és tradicionalment organitzada pels municipis costaners, i els punts aconseguits en aquesta prova compten pel Campionat de Catalunya, que es desenvolupa en diferents localitats i inclou una variada gamma de proves, incloent-hi els relleus de 50 metres.

A més de les proves competitives, també se sol dur a terme la prova no competitiva de la Marxa Aquàtica Zen, anomenada "trobada", que és una activitat que sol practicar-se a la Platja de Ponent els dijous.

El pròxim esdeveniment a l'horitzó és l'Aqua Beach Trail, que tindrà lloc el 8 d'octubre i combina trams de marxa aquàtica amb curses a peu, oferint un desafiament emocionant als participants. Posteriorment, a mitjans d'octubre, la Costa Brava acollirà la Challenge Internacional, amb la destacada presència de les seleccions d'Itàlia i França.

Després de la finalització de les proves, s'ha celebrat una cerimònia d'entrega de medalles per reconèixer els guanyadors de cada categoria. L'alcalde de Salou, Pere Granados, i el regidor d'Esports, Yeray Moreno, han participat en l'acte de lliurament de reconeixements, acompanyats pels màxims representants del Club Excursionista Salouenc i de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya i dels regidors d'Ensenyament, Protecció Civil, Platges i Dinamització Econòmica: Julia Gómez, Sebastià Domínguez, Marçal Curto i Hèctor Maiquez. 

Aquest emocionant esdeveniment esportiu ha reunir la passió per la marxa aquàtica, l'esforç dels participants i l'esperit de competició, tot això en el marc incomparable com la Platja Llevant de Salou.
La marxa aquàtica és una disciplina esportiva que consisteix en caminar a través de l'aigua, amb el cos totalment submergit, i mantenint una tècnica específica per avançar amb eficiència.

És una modalitat esportiva que requereix resistència i força, i que ha guanyat popularitat en els últims anys. gràcies als seus beneficis per a la salut i la seva accessibilitat. Aquest esdeveniment va permetre als atletes competir i mostrar les seves habilitats en aquest esport emocionant i desafiador.

 

Galeria d'imatges

27.jpg
26.jpg
25.jpg
24.jpg
22ç3.jpg
22.jpg
21.jpg
20.jpg
19.jpg
18.jpg
16.jpg
15.jpg
14.jpg
13.jpg
12.jpg
11.jpg
10.jpg
9.jpg
8.jpg
7.jpg
6.jpg
5.jpg
4.jpg
3.jpg
2.jpg
1.jpg

Document Actions