Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Candidatures obertes pels guardons CEPTA 2016

dilluns 11 abril 2016

Els guardons s’entregaran en el marc de la 16a Nit Empresarial, que enguany es durà a terme el pròxim 6 de maig al Teatre Auditori de Salou (TAS)

La CEPTA organitza una nova edició de la NIT EMPRESARIAL, que per segon any consecutiu es desenvolupa a Salou i que enguany torna a obrir convocatòria als
GUARDONS CEPTA, un reconeixement a la tasca de les empreses del nostre territori. Les empreses que vulguin optar a algun dels guardons que s'entregaran en l'edició d'aquest 2016 ja tenen a la seva disposició les bases de candidatura i la fitxa digital de presentació a la web http://www.nitempresarial.cat.


Els GUARDONS CEPTA tenen implantació a tot el territori de la província de Tarragona i el seu objectiu és reconèixer l'esforç constant realitzat pels empresaris/es cap a la millora de la competitivitat de les empreses, la creació de valor i llocs de treball i per l'augment de la qualitat de vida. Poden participar-hi lliurement totes les empreses i entitats radicades, social i productivament, a la província de Tarragona -sigui quina sigui la seva forma jurídica, grandària activitat, facturació
o resultats econòmics- que durant l’any 2015 hagin destacat dins les diferents categories dels GUARDONS CEPTA 2015, encara que hagin estat premiades en algun de les dues anteriors edicions. A més, en el marc d’aquesta vetllada també es premiaran empreses del municipi de Salou.

Les empreses, empresaris/es i entitats que vulguin accedir als GUARDONS CEPTA 2015 podran presentar-se a qualsevol de les categories -un màxim de dues- i hauran de presentar les dades de la seva candidatura abans del 22 d’abril de 2016. Tan sols es faran públics els noms de les candidatures que hagin estat guardonades, mentre que la resta de candidatures quedaran en la informació interna i totalment restringida de la CEPTA i del Jurat qualificador. Les candidatures es presentaran segons el document disponible al web http://www.nitempresarial.cat dins l’apartat GUARDONS CEPTA 2015. La documentació de presentació i suport de la candidatura de l’empresa/entitat haurà de ser presentada telemàticament a http://www.nitempresarial.cat.

Per qualsevol dubte o suggeriment, les empreses interessades a presentar candidatura als Guardons podeu adreçar-se a CEPTA a través del correu electrònic
serveis@cepta.es o dels telèfons 977 211 966 o 977 242 313.

GUARDONS CEPTA 2016

GUARDÓ D'HONOR CEPTA
Per a la persona, empresa o entitat que hagi destacat per la seva aportació en valors personals, esforç cap a aconseguir objectius, exemple pels altres, riquesa creada, desenvolupament econòmic i del territori, innovació en productes i processos, etc., en el món empresarial i/o en la societat de la província.
GUARDÓ A L'EMPRESA DESTACADA 2015
Pels resultats obtinguts preferentment durant l'any 2015 per un projecte o activitat empresarial liderada per una persona o equip de persones, una societat mercantil, una família, o un grup d'empreses.
GUARDÓ A L'EMPRESA FAMILIAR
Per la feina feta a favor de la continuïtat o al desenvolupament de l’empresa familiar, per part dels seus propietaris, donant importància a la unitat de gestió familiar i al relleu generacional.
GUARDÓ A LA RESPONSABILITAT SOCIAL
Per les empreses i entitats que busquen conciliar el seu creixement i competitivitat, integrant al mateix temps el compromís amb el desenvolupament social.
GUARDÓ A LA INTERNACIONALITZACIÓ
Per la internacionalització de l’activitat de l'empresa en els diferents vessants de nova implantació, expansió o consolidació en els mercats exteriors de l’Estat espanyol.
GUARDÓ A LA INNOVACIÓ / LES NOVES TECNOLOGIES
Per l'esforç innovador en nous productes, serveis, en la formació, en el procés de producció, en la gestió, en l'aplicació de les noves tecnologies de la informació i la comunicació a productes i serveis, que hagi impulsat la competitivitat de l'empresa ja constituïda o que s'hagi constituït durant el 2015.
GUARDÓ A L’EMPRENEDORIA
Als emprenedors/es que durant el 2015 hagin posat en pràctica efectivament un projecte empresarial que destaqui per la seva originalitat en la detecció i cobertura de noves necessitats i oportunitats de negoci.
GUARDÓ A LA CREACIÓ D’OCUPACIÓ
Per la creació de llocs de treball durant el 2015 en el territori amb motiu de la instal·lació de l'empresa a la província de Tarragona, o per noves inversions d'ampliació o d'altres motius que generin ocupació neta a la província.
GUARDÓ A LA TRAJECTÒRIA EMPRESARIAL
Pels resultats econòmics i/o socials obtinguts en l'evolució de l'activitat de l'empresa en els últims 10 anys o més, en vessants com l'expansió, la consolidació, la inversió, la diversificació, l'aprofitament de les oportunitats i la gestió eficaç dels riscos.
GUARDÓ A L'ECONOMIA SOCIAL
Per les empreses privades o mixtes que hagin implantat o tinguin implantats el 2015 programes d'actuació en base a l'interès col·lectiu dels seus integrants, ja sigui de caràcter econòmic i/o social.
GUARDÓ A L’ECONOMIA COL·LABORATIVA
Per empreses i entitats de titularitat privada o mixta que comparteixen bens i serveis preferentment a través de plataformes digitals amb l'objectiu de que es millori l'ús dels recursos existents i la rendibilitat de les empreses. En son exemples actuals, empreses del sector immobiliari, vitivinícola, de transport de mercaderies i/o persones, financers, roba i calçat, oci en sentit ampli.
GUARDÓ A LA PROMOCIÓ DE L’ACTIVITAT EMPRESARIAL
Per l'empresa, grup d'empreses o entitat de titularitat pública, privada o mixta, que catalitzi, impulsi, incentivi o promogui la creació, consolidació i promoció d'empreses amb l’objectiu d'aconseguir el desenvolupament econòmic i/o social de una localitat o comarca de la província
GUARDÓ A LA GESTIÓ DE RESIDUS
Per l'empresa o grup d'empreses, o entitat de titularitat pública privada o mixta, que hagi realitzat, o iniciat, projectes de millora de la gestió dels residus propis o aliens en els àmbits de la reducció, la reutilització i el reciclatge de residus de l’empresa.

Galeria d'imatges

cepta.jpg
cepta.jpg

Document Actions