Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Canvis en les seus electorals a Salou per a les Eleccions al Parlament de Catalunya

dimarts 30 abril 2024

Les properes eleccions al Parlament de Catalunya, previstes per al 12 de maig de 2024, registren alguns canvis en les ubicacions electorals de Salou. L'Oficina del Cens Electoral ha revisat les seus per facilitar el vot i millorar l'accessibilitat dels processos electorals.


Noves ubicacions per a les votacions:
Ajuntament de Salou - Passadís Centre Cívic-TAS: Ubicat al Passeig del 30 d'Octubre 4, aquesta nova ubicació reemplaçarà les Escoles Europa, Santa Maria del Mar, i el Pavelló Salou Centre com a lloc de votació per les seccions electorals 2, 3, 5, 8, 9, 10 i 12.

Pavelló Salou Ponent: Situat al Carrer de Maria Castillo 13, aquest espai substituirà l'Escola Salou com a centre electoral per a les seccions 4, 7 i 11.

Ubicacions sense canvis:
Pavelló Cap Salou: Localitzat al Carrer del Fonoll 6 B, Cap Salou, continuarà servint la secció electoral 1.
Parc de Salou: A l'Avinguda de Carles Buïgas 15, mantindrà la seva funció per la secció electoral 6.

Informació complementària per als electors:
Per assegurar-se que tots els votants estan informats sobre aquests canvis, l'Oficina del Cens Electoral ha distribuït targetes censals que detallen la ubicació dels col·legis electorals corresponents.

Addicionalment, els votants que disposen de certificat electrònic poden verificar les seves dades censals online a través de la seu electrònica de l'INE, accedint aqui.

Aquestes modificacions pretenen no només facilitar l'accés als col·legis electorals sinó també assegurar un procés electoral més ordenat i eficient.

Resultats a Salou:  Es poden seguir els resultats electorals a Salou, accedint aquí

Document Actions