Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Canvis als Col·legis Electorals de Salou: noves ubicacions

dimarts 18 juliol 2023

  • L'Oficina del Cens Electoral posa a disposició informació rellevant per a totes aquelles persones que vulguin saber o encara no tinguin clar on han d'anar a votar 

De cara a les properes eleccions generals que tindran lloc diumenge 23 de juliol, s'han produït canvis en alguns col·legis i meses electorals respecte a les eleccions municipals del 28 de maig.

Els votants de les escoles Europa i Santa Maria del Mar són informats que els col·legis i meses electorals han estat traslladats al Pavelló Salou Centre, situat al carrer de Milà, 5. Així doncs, hauran de dirigir-se a aquesta nova ubicació per exercir el seu dret de vot.

D'altra banda, el col·legi electoral de l'Escola Salou ha estat traslladat al Pavelló Salou Ponent, situat al carrer de Maria Castillo, 19. Aquest canvi afecta les persones que votaven en aquesta escola, que han de prendre nota de la nova ubicació per participar en les eleccions generals.

L'Oficina del Cens Electoral posa a disposició informació rellevant per a totes aquelles persones que vulguin saber o encara no tinguin clar on han d'anar a votar. Per obtenir resposta a aquesta pregunta, es pot utilitzar el servei d'informació públic del cens electoral, que està disponible de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores. Es pot contactar mitjançant els telèfons 977249662, 977248085 o el fax 977213340.

A més, per a aquells que disposin d'un certificat electrònic acceptat segons la llista publicada a la seu electrònica de l'INE, es pot trobar més informació a la pàgina web de l'INE en aquest enllaç.

A més, és possible obtenir informació presencialment a l’Oficina del cens electoral, de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 hores.

És important destacar que el cens electoral en aquestes eleccions serà el tancat l'1 de març de 2023, amb les variacions registrades fins al 27 de febrer de 2023. Això implica que els canvis en les dades del cens fins a aquesta data seran presos en consideració per a aquests comicis.

 

Document Actions