Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Cap grup municipal ni regidor no adscrit dóna suport a la moció del PP sobre el sou d’alcalde

dimecres 24 setembre 2014

Tots han coincidit a qualificar la moció “d’oportunista i demagoga”

 

Un cop més el grup municipal del PP s’ha quedat sol en la defensa de la moció sobre la reducció del sou de l’alcalde.  En primer lloc, perquè en referència a la moció presentada pel grup municipal del PP sobre el règim retributiu dels membres de la Corporació local arran de les modificacions introduïdes per la Llei 27/2013 (de 27 del 12 de 2013), tots els grups han destacat que la retribució d’alcalde de Salou està totalment ajustada amb el que preveu l’esmentada llei, ja que l’Ajuntament de Salou compleix els objectius d’estabilitat pressupostària, deute públic i pagament dels proveïdors, la qual cosa dóna dret a una retribució determinada.

Però a més, tots els grups municipals que no han aprovat la moció (CiU, PSC, RDS, UMDC, UTPS i tots els regidors no adscrits) també han remarcat d’una forma o altra que l’actual sou d’alcalde de Salou és coherent i està plenament justificat ateses les específiques circumstàncies d’una ciutat turística com Salou, amb puntes de població flotant fins els 200.000 habitants; i per haver de gestionar uns recursos i uns serveis com una ciutat gran del territori.

Aixi mateix, tots han coincidit a qualificar la moció “d’oportunista i demagoga” i, per la seva banda, el regidor portaveu de CiU, Jesús Barragán, ha anat més enllà titllant el regidor Mario García “d’hipócrita” perquè quan ell era el responsable polític de les partides de personal va preveure mantenir el mateix sou d’alcalde “per si accedia a ser-ho”. Matisava en aquest sentit que “aprovada ja la llei estatal al desembre de l’any 2013, el Sr. García no va plantejar cap reducció de sou en el pressupost de 2014, sinó que el va consolidar perquè tenia alguna expectativa d’arribar a ser alcalde ell mateix o fer alcalde a un regidor socialista independentista amb els vots del PP”.

El regidor de Gestió Econòmica i portaveu de CiU ha volgut deixar clar que l’actitud de Mario García “ha estat i és immoral”, fent referència a la seva gestió quan era al govern, ja que “mai ha aportat res de positiu i ha comés irresponsabilitats, algunes molt greus, des del punt de la gestió política i administrativa”.   

Galeria d'imatges

GetAttachment.jpg
pleajunt.JPG

Document Actions