Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Càritas ha ajudat a 360 famílies de Salou repartint aliments durant 2013

L’alcalde de Salou ha visitat avui les instal•lacions per conèixer de primera mà l’actual situació i els ha reiterat el suport incondicional des de l’Ajuntament a la seva tasca

dilluns 22 juliol 2013

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha visitat avui la seu de Càritas per interessar-se de primera ma de l’actual situació de l’entitat i les persones que atén. Durant la visita, el president de Càritas Salou, Esteve Tomàs, l’ha acompanyat per les instal•lacions inaugurades recentment, i els ha explicat que ens els mesos que porten del present any s’han atès en diferents moments a  361 famílies amb dificultats econòmiques.

L’entitat calcula que atén, repartint aliments i productes de primera necessitat,  a unes 70 famílies a la setmana tot i que actualment el número s’ha reduït i durant la temporada d’estiu es detecta que més persones han pogut trobar ocupació. L’alcalde, Pere Granados,  ha aprofitat per felicitar l’entitat i ha agraït la seva labor social, a la vegada que ha reiterat la col•laboració i el suport del Consistori, “Càritas està duent a terme una tasca social imprescindible estant del costat de les famílies que en determinat moment, per les circumstàncies que vivim passen un moment de dificultat, des d’Alcaldia es donem suport amb totes les iniciatives que podem”. L’Ajuntament col•labora activament amb Càritas mitjançant diferents iniciatives i l’alcalde de Salou ha traslladat la intenció d’ajudar en tot el que sigui possible des de l’administració.

Galeria d'imatges

DSCN0668.JPG
DSCN0668.JPG

Document Actions