Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Cáritas Salou amplia els seus serveis amb l’obertura d’un nou rober

divendres 03 abril 2015

L’alcalde, ha estat present a la inauguració del servei, junt amb altres autoritats locals i els responsables de Cáritas

El nou Servei de Distribució de Roba, ubicat al carrer església,  se suma al ja existent Servei de Distribució d’Aliments que atén unes 70 famílies a la setmana

 

Cáritas Salou ha inaugurat un nou rober, Filigrana, just davant de l’església Santa Maria del Mar del municipi, al carrer Església. El nou servei de distribució de roba (SDR) permet a les persones més necessitades bescanviar una sèrie de punts que s’obtenen després d’una valoració tècnica per part dels serveis d’Acció Social del municipi i que serveixen per poder obtenir la roba. També però, es tracta d’una botiga oberta a tothom que desitgi comprar alguna peça a molt bon preu i poder col·laborar així amb l’entitat.

En la inauguració del nou local han estat presents tant les autoritats de Cáritas Salou com l’alcalde Pere Granados i diversos regidors; els quals han volgut felicitar l’entitat pel suport del dia a dia que presten als més necessitats.

Els diners recollits amb el rober es destinen a la compra d’aliments i finançar les diverses activitats i tallers que des de Cáritas Salou es duen a terme al llarg de l’any.

Aquest nou servei es suma al ja existent Servei de Distribució d’Aliments (SDA), situat al c/ Ciutat de Reus, 34 des d’on s’atenen una setantena de famílies a la setmana. A més, des de la seu de Cáritas també s’imparteixen diversos tallers i cursos per tal de formar i millorar la situació de moltes famílies.

Totes les persones amb necessitats més greus primer han de passar pels serveis socials de l’Ajuntament de Salou on es farà un seguiment i segons les seves necessitats, aliments, vivenda, roba..., se’ls adreçarà a un lloc o un altre per tal de pal·liar les necessitats més bàsiques.

En cas de que se’ls destini a Cáritas, aquests els hi faran una fitxa on segons el nombre de membres se’ls facilitaran punts per descanviar-los per aliments o per roba 2 cops l’any coincidint amb les temporades d’hivern i estiu.

Totes aquelles persones que vulguin col·laborar amb Cáritas Salou poden fer-ho al 977 388 463 o a través de caritassalou@gmail.com. A més, totes les botigues o empreses col·laboradores amb l’entitat se’ls posa un adhesiu d’un cor amb l’eslògan “botigues amb cor” perquè la gent sàpiga que estan col·laborant i aporten el seu granet de sorra per una bona causa.

Galeria d'imatges

web.jpg
DSC_1168.JPG

Document Actions