Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Carlota Castellanos guanya el concurs de dibuix d’educació viària de Salou

L’alumne de 6è curs de l’Escola Elisabeth s’endú el premi i la seva creació artística s’utilitzarà per promocionar les jornades d’enguany

dimecres 13 novembre 2013

Carlota Castellanos Lucia de 6è curs de l’escola Escola Elisabeth ha estat la guanyadora d’un lot de material escolar que la regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Salou li ha atorgat per la bona feina de dibuix duta a terme en el marc de la campanya d’educació viària. El premi, a més del lot, també comporta la publicació de la seva creació com a imatge de les jornades d’educació viària que es reparteixen pel municipi. Aquest migdia, l’alcalde de Salou, Pere Granados, i la regidora d’Ensenyament,  Julia Gómez, han volgut felicitar personalment la jove de 12 anys pel bon treball presentat i seleccionat entre tots els alumnes de 5è i 6è de primària de les escoles del municipi. La jove ha estat acompanyada per la seva tutora de l’escola Elisabeth, a més dels seus pares i familiars.

Les classes d’educació viària les imparteixen any rere any els agents de la Policia Local del municipi a les escoles Salou, Voramar, Elisabeth, Europa i Santa Maria del Mar en les diferents etapes educatives -des d’Educació Primària, Batxillerat, cicles formatius, educació especial i la Unitat d’Escolarització Compartida. 

Galeria d'imatges

DSC04872.JPG
DSC04872.JPG

Document Actions